EltenLink

Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2021

Wróć do Archiwum Eltena

#301 Prof.Falkowicz

tak Zuza ale niech pomyślą w taki sposób że dzięki naszej pomocy Elten nie upadnie a zawsze ten kto będzie chciał dać to da z ochotą

2020-09-04 00:43

#302 Zuzler

Taaak... Niech wszyscy chodzą głosować w wyborach, niech się kochają i będą dla siebie dobrzy...

2020-09-04 01:19

#303 misiek

Tak, idźmy o krok dalej i wprowadźmy obowiązkowy abonament lub prepaida.
-- (Prof.Falkowicz):
słuchajcie ja też popieram comiesięczne darowizny które będą przesyłane na konto Dawida a zamiast tyle gadać co by było gdyby to weźmy się wszyscy do tego żeby każdy dał co miesiąc ile może bo od gadania serwery się nie opłacą dobrze mówię?

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2020-09-04 04:13

#304 midzi

W kwestii abonamentów wszelkiej maści ja nieśmiało przypominam, że większość banków ma coś takiego, jak zlecenie stałe. To przecież żaden problem je skonfigurować, jeśli ktoś chce.

2020-09-04 15:39

#305 Prof.Falkowicz

mądrze prawisz kolego, a co z tymi którzy nie mają konta w banku, mogą przelewać przez pocztę polską, i nie mówiłem tu, o abonamętach, tylko o zwykłych darowiznach z serca, bo Elten przecież to jest nasz wspólny projekt który służy nam wszystkim

2020-09-04 16:28

#306 lukasz1993258

nieno chyba mało kto nie ma konta wbanku, no chyba, że tu mowa jest o starszych ludziach, to wtedy tak, czasem się zdarza.

2020-09-04 16:29

#307 nuno69

@Falkowicz, pfff, Facebook też nam służy, też wpłącajmy na niego donaty xD.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2020-09-04 17:19

#308 Zuzler

WIesz Midzi, a ja np wolę wpłacić raz na rok 100 złotych, a potem mieć po prostu święty spokój. Tak na moje skromne wyczucie, to to już się robi lekutka przesada. Jeśli ktoś chce wpłacić, tak po prostu, raz a dobrze, żeby projektowi dobrze się żyło, to zamiast marudzić, że to za dużo, raczej się powinni twórcy ucieszyć i mu to umośliwić, bo jeszcze się rozmyśli, jak będą wybrzydzać.

2020-09-04 18:33

#309 balteam

Ale skąd ty to wziełaś, że ci ktośzabrania? Jeśli limity nie zostaną przekroczone, czyli 1500 zł na miesiąc, to sobie i 300 wpłać.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-09-04 19:59

#310 adelcia

zuzler moje slowa.
ja tes wole zaplacic raz w roku a nis sie z tym cackac co misiac albo 3 meisiace.
dla tego tak bardzo nielubie supskripcje w apkach dla androida.
-- (Zuzler):
WIesz Midzi, a ja np wolę wpłacić raz na rok 100 złotych, a potem mieć po prostu święty spokój. Tak na moje skromne wyczucie, to to już się robi lekutka przesada. Jeśli ktoś chce wpłacić, tak po prostu, raz a dobrze, żeby projektowi dobrze się żyło, to zamiast marudzić, że to za dużo, raczej się powinni twórcy ucieszyć i mu to umośliwić, bo jeszcze się rozmyśli, jak będą wybrzydzać.

--

2020-09-13 16:08

#311 pajper

Otrzymałem jedną wpłatę, łącznie zebraliśmy 2855,20 zł. Bardzo dziękuję.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2020-09-13 20:27

#312 Lowca_Androidow

To może byłoby miło gdyby taka informacjazostała umieszczona w powitalnym komunikacie, bo tam nadal jest stara kwota i staryokres rozliczeniowy

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2020-09-13 20:37

#313 tomecki

Przypominam uprzejmie, że limit miesięcznych zarobków to nie jest kaprys Dawida tylko nasze polskie prawo. Pragnę również poinformować tych, którzy jeszcze nie wiedzą, że większość banków oferuje funkcję pt. zlecenie stałe. Tak btw porównajcie sobie, mili państwo, trud jaki włożycie nawet w wykonanie jednego przelewu miesięcznie z tym, co zrobił Dawid tworząc Eltena.

2020-09-13 22:20

#314 pajper

Ktoś poczuł się w obowiązku wyrównać. :)
Otrzymałem jeden przelew, łącznie zebraliśmy dokładnie 3000,00 zł. Bardzo dziękuję.

#StandWithUkraine

Edytowano 2020-09-14 01:23

#315 pajper

Otrzymałem jeden przelew, łącznie zebraliśmy 3100,00 zł. Bardzo dziękuję.

#StandWithUkraine

2020-09-14 11:38

#316 pajper

Otrzymałem dwie wpłaty, w tym jedną zagraniczną. Łącznie zebraliśmy 3286,86 zł. Bardzo dziękuję.

#StandWithUkraine

Edytowano 2020-09-15 17:54

#317 daszekmdn

Zapytam tutaj również jak będzie z pakietami dla tych co wpłacali, czy jak się uzbierało to dostaną taki pakiet na jaki się z tej kwoty uzbierało, bo nie wiem czy dalej wpłacać w ten sposób czy czekać na ten 24 października.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2020-09-15 18:37

#318 pajper

Już pisałem w zapowiedzi: osoby, które wpłaciły, otrzymają pakiet platynowy na trzy miesiące, jeśli wpłata wynosiła min. 50zł.

#StandWithUkraine

2020-09-15 20:02

#319 fantasma467

Skoro mamy wysłuchiwać tego komunikatu po otwarciu programu, to może go zaktualizuj z łaski swojej.

2020-09-16 16:33

#320 pajper

Przepraszam, ale nie życzę sobie takiego tonu. :(
W komunikacie podany jest dzień, na który podałem stan wpłat, a także wątek, w którym są aktualności. Zaktualizowanie tego komunikatu wymagałoby wydania nowej wersji Eltena, co z racji na różne mechanizmy stabilka/beta, moim zdaniem jest nieopłacalne.

#StandWithUkraine

2020-09-16 16:43