Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2021
Wróć do Archiwum Eltena#321 markus1234
Ten komunikat przy otwarciu programu mówi o 2800 zł, a w tym wątku pisze o 3286 zł. To w końcu które informacje są prawdziwe? Z tego wątku, czy z tamtego komunikatu?
#322 Lowca_Androidow
To ciekawe, bo u mnie podaje 1350 czy jakoś tak, w każdym bądź razie grubo poniżej dwóch tysięcy
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#323 mustafa
A umiecie czytać, Pajper napisał w ostatnim wpisie w tym wątku, dokładnie wpis 320.
#324 lukasz1993258
aktualne wpisy co do uzbieranej kfoty, a kąkretniej chodzi o aktualne informacje znajdują sie wtym wątku.
#325 Lowca_Androidow
Aty mustafa umiesz czytać? Czy cokolwiek napisałęm w ostatnim poście o aktualizacji, pytam jedynie skąd ta różnica kwot w komunikacie?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#326 pajper
Komunikat na bieżąco aktualizuje w wersjach beta, tj. z każdą kolejną wydaną betą.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#327 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę. Łącznie zebraliśmy 3786,86 zł. Bardzo dziękuję.
#328 pajper
Otrzymałem właśnie jeden przelew. Zebraliśmy łącznie 3900,00 zł. Bardzo dziękuję.
#329 zvonimirek222
yyyyyyyyy?
Jak to..... podskoczyło?
#330 balteam
Haha jeszcze 400 zł i przekroczy Pajper limit miesięczny.
#331 edigorn
Limit to 1300zł (50% z 2600zł). Pozostało więc tylko 200, nie 400zł.
#332 nuno69
No i będzie problem
#333 gadaczka
Czy przy takich wpłatach jest realna zansa jeszcze na założenie fundacji?
#334 pajper
Obawiam się, że raczej nie. Przedyskutuję to jeszcze ze znajomą księgową, ale najpewniej jest za późno.
#335 Prof.Falkowicz
Dawidzie a nie boisz się tego że Elten może upaść tak jak Klango?
#336 lukasz1993258
a czemu ma upaść?, przecież jak narazie przelewy jakieś są, nie ma co wybiegać w prszyszłość, bo ja nawet nie wiem, co bendzie za rok na ten przykład.
#337 Prof.Falkowicz
Łukasz powiem tak przez ograniczenia wiadomości głosowych, zostawmy te opcje które sąteraz tak jak są a w funkcjach premium dodajmy coś czego jeszcze nie było czyli n p rozmowy głosowe
#338 lukasz1993258
nie mnie decydować co będzie w premium a co nie.
#339 misiek
srango
-- (Prof.Falkowicz):
Dawidzie a nie boisz się tego że Elten może upaść tak jak Klango?
--
#340 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę. Łącznie zebraliśmy 3951,00 zł. Bardzo dziękuję.