Nie jest to może błąd, tylko komunikaty z terminala które mnie rozwaliły. Ping, 37, 36, 35, 34. Internet obciążony był pobieraniem i chyba odżywał po nim bo gdy skońćzyłem od razu pingowałem adres bo wcześniej miałem pingi różne, bardzo wysokie. Ułożyło się w kolejności :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
U mnie dzisiaj przy przerwaniu połączenia z pracowniczym vpn w programie do telefonowania pokazał się błąd: Wystąpił błąd poziomu transportu podczas odbierania wyników z serwera. (provider: TCP Provider, error: 0 - Przekroczono limit czasu semafora.) Jak ktoś mi wyjaśni o co chodzi z semaforem to będzie super.
Hahaha, z semaforem chodzi prawdopodobnie o to, że po angielsku to traffic lights. Czasem używana jest skrócona forma potoczna, traffics, która także oznacza ruch sieciowy. A więc komunikat angielski prawdopodobnie brzmiał: Traffic timeout exceeded. Czyli przekroczono limit czasu połączenia.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Szczerze, nie wiem, gdzie to wkleić, więc umiszczam tu, ale jak coś, można przenieść. Komunikat ze strony: "Kurza twarz! Podczas wyświetlania strony wystąpił błąd". :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Program Instalator systemu Windows przestał działać. Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. Zamknij program
Nie wiem czy tu to opisywałęm czy gdzie, ale ostatnio.. Plik przez bt słałem na lapka. I doszło do ok 50%, a potem uwaga: Zaczęło rosnąć od -40 i doszło do jakichś 12% na plusie oczywiście. A nvda miała na minusowych procentach taki dźwięk jak na 0%
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
jakaś appka na androida ustawiana komuś wyświetliła coś takiego: Ups, coś się nie udało? Czyżby to znowu opcy?
A co do poprzedniego postu i semafora, Dawidzie, sądzę że chodzi tu o coś znacznie prostrzego czyli semaphore, prymityw wątkowania polegający na tym, że w danym czasie może odbywać sę n operacji jednoześnie, przyczym próba wykonania operacji n+1 sprawia, że wątek wykonujący jest blokowany do momentu zakończenia jednej z operacji. NIektóre semaphores faktycznie mają time out, i to raczej o to mogło chodzić.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.