Boli mnie Windows, i nie mogę wstać... Wystąpił następujący błąd: Kod błędu: 0x80508023. Program nie znalazł na komputerze złośliwego oprogramowania ani innego potencjalnie niechcianego oprogramowania.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Może to nie jakiś błąd systemowy, ale projektowy na pewno xD Nagrywam se płytę audio CD(Tak, Windows media playerem) i: Damn, Remember the Time (Original Radio); Przygotowywanie (13359%)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dobra. Niech to tu będzie. Starczą tu fajny nick i 4 cyfry. Wchodzę na oldest search. Wpisuję klango i o to kawałek wyniku. jamajka - Elten Network elten-net.eu › profile 14 maj 1999 ... Mam na imię Maja, na klango zalogowana jako maja1999. Nie będę co roku tego zmieniać, bo zapomnę i ktoś mi to wypomni, więc napiszę, że urodziłam się w 1999
Aaano kompletnie zapomniałem o tym wątku a miałem dokładnie to samo. To komunikat z Messengera jak by ktoś nie wiedizał Tylko ja chyba miałem jakieś ładowanie 3,33333 procent czy coś w tym stylu.
NVDA dialog błąd 0: nie można pobrać nazwy folderu. Operacja ukończona pomyślnie. OK przycisk/ Autentycznie nie wiem co się stało, taki błąd mi wyskoczył przy restarcie NVDA XD
Nie wiem gdzie to wkleić, aleto wydaje się być odpowiednie miejsce. Przed chwilą takie coś miałem na telefonie Nowe powiadomienie od YouTube, YouTube, masz powiadomienie
A co to znaczy po polsku? -- (pajper): Błąd, jaki widziałem kilka lat temu, osobiście, w pewnym kompilatorze Linuxowskim. Przepraszam za cytat: Well, I'm sorry, but damn it, I do not play, I can not load this stupid library. Don't waste your time, you'll not complete it, as the silly libffi6 is mising in /usr/lib .
--
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.