Boli mnie Windows, i nie mogę wstać... Wystąpił następujący błąd: Kod błędu: 0x80508023. Program nie znalazł na komputerze złośliwego oprogramowania ani innego potencjalnie niechcianego oprogramowania.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Może to nie jakiś błąd systemowy, ale projektowy na pewno xD Nagrywam se płytę audio CD(Tak, Windows media playerem) i: Damn, Remember the Time (Original Radio); Przygotowywanie (13359%)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dobra. Niech to tu będzie. Starczą tu fajny nick i 4 cyfry. Wchodzę na oldest search. Wpisuję klango i o to kawałek wyniku. jamajka - Elten Network elten-net.eu › profile 14 maj 1999 ... Mam na imię Maja, na klango zalogowana jako maja1999. Nie będę co roku tego zmieniać, bo zapomnę i ktoś mi to wypomni, więc napiszę, że urodziłam się w 1999
Aaano kompletnie zapomniałem o tym wątku a miałem dokładnie to samo. To komunikat z Messengera jak by ktoś nie wiedizał Tylko ja chyba miałem jakieś ładowanie 3,33333 procent czy coś w tym stylu.
NVDA dialog błąd 0: nie można pobrać nazwy folderu. Operacja ukończona pomyślnie. OK przycisk/ Autentycznie nie wiem co się stało, taki błąd mi wyskoczył przy restarcie NVDA XD
This site uses cookies to enhance your experience.