Humor, gry i zabawy

Śmieszne błędy systemowe etc.

Started by daszekmdn 56 posts last post 2 months ago Page 2 of 3

Okazało się że to inna aplikacja i faktycznie trzeba jej jakichś sterowników bo zarządza jakimiś silnikami :D ale moja reakcja bezcenna :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nie jest to może błąd, tylko komunikaty z terminala które mnie rozwaliły.
Ping, 37, 36, 35, 34. Internet obciążony był pobieraniem i chyba odżywał po nim bo gdy skońćzyłem od razu pingowałem adres bo wcześniej miałem pingi różne, bardzo wysokie. Ułożyło się w kolejności :D

#23 1 like

Przydługie, ale muszę :D
Dostepna jest nowa wersja programu ADB Manager. Aktualna wersja 0.300000, dostepna wersja:

pfSense captive portal

Welcome to the pfSense Captive Portal!
nbsp;
Username:
Password:

. Czy chcesz ja pobrac? Alt+n
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

aha. :D :D :D Nie ogarniam trochę czemu wyświetlił 192.168 etc :D
Błąd w kodzie zrobiłeś czy co?

Nie, po prostu na Tynieckiej jest taka bramka, że trzeba się zalogować.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

To zajebistą wersję wydałeś. Lubię to.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

U mnie dzisiaj przy przerwaniu połączenia z pracowniczym vpn w programie do telefonowania pokazał się błąd:
Wystąpił błąd poziomu transportu podczas odbierania wyników z
serwera. (provider: TCP Provider, error: 0 - Przekroczono limit czasu
semafora.)
Jak ktoś mi wyjaśni o co chodzi z semaforem to będzie super.

Podbijam, bo przenoslem tu wpis i nie pokazalo się na wierzchu.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#29 1 like

Hahaha, z semaforem chodzi prawdopodobnie o to, że po angielsku to traffic lights.
Czasem używana jest skrócona forma potoczna, traffics, która także oznacza ruch sieciowy.
A więc komunikat angielski prawdopodobnie brzmiał:
Traffic timeout exceeded.
Czyli przekroczono limit czasu połączenia.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Spoko. Pomijam fakt iż to jest produkt polski.

Klango też było produktem polskim, a trzeba było to tlumaczyć na polski. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#32 3 likes

Szczerze, nie wiem, gdzie to wkleić, więc umiszczam tu, ale jak coś, można przenieść. Komunikat ze strony:
"Kurza twarz! Podczas wyświetlania strony wystąpił błąd". :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#33 3 likes

Google chrome i jego cudowne podejście do sprawy ;)
Jest jeszcze wersja z motylą nogą.

#34 1 like

Z przed minuty.
Error, you should compile the compiler first.
#StandWithUkraine

#35 1 like

No, nie wiem. Jak przykładowo kompiler jest w C, a ma kompilować kod z CPP to nie takie głupie xD

Program Instalator systemu Windows
przestał działać.
Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia
problemu. System Windows zamknie program i powiadomi
Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie.
Zamknij program

#37 1 like

Pobieranie wiadomości do folderu odebrane: 1327 z 284 (467 procent).
To co? Cudowne rozmnożenie?
#StandWithUkraine

Nie wiem czy tu to opisywałęm czy gdzie, ale ostatnio.. Plik przez bt słałem na lapka. I doszło do ok 50%, a potem uwaga: Zaczęło rosnąć od -40 i doszło do jakichś 12% na plusie oczywiście. A nvda miała na minusowych procentach taki dźwięk jak na 0%

jakaś appka na androida ustawiana komuś wyświetliła coś takiego:
Ups, coś się nie udało? Czyżby to znowu opcy?

A co do poprzedniego postu i semafora, Dawidzie, sądzę że chodzi tu o coś znacznie prostrzego czyli semaphore, prymityw wątkowania polegający na tym, że w danym czasie może odbywać sę n operacji jednoześnie, przyczym próba wykonania operacji n+1 sprawia, że wątek wykonujący jest blokowany do momentu zakończenia jednej z operacji. NIektóre semaphores faktycznie mają time out, i to raczej o to mogło chodzić.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#40 1 like

Zapora sieciowa Windows Defender zablokowała niektóre funkcje tej aplikacji - Skype

No i Microsoft blokuje własne aplikacje, Do czego to doszło...