Te dwie nowe funkcje są nieprzetłumaczone, są dodane jako po prostu kolejne rzeczy, które można przypisać do gestów. Czyli robimy to np. przez ustawienia zachowania, potem ustawienia gestów czy coś w tym stylu. Pierwsza nieprzetłumaczona zaznacza miejsce na którym stoimy, czyli jak chcemy dodać żeby nam czytało zmiany baterii, to flikamy do stanu baterii, potem wciskamy pierwszą opcję i gotowe, druga nieprzetłumaczona opcja służy do wywalania tego co zaznaczyliśmy jeśli to jest nam niepotrzebne już do szczęścia.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
ja potrzebuję. jakiś APK mi się pobrał na komputer. i teraz co mam z tym zrobić? jak przeniose na kartę w telefonie to reszta się pobierze sama? mam wrażenie że wersja kiedy nazywała się commentary lepiej działała.
Mam takie pytanie: Czy jak zainstaluję tą wersję commentary ze sklepu play, to ona będzie mi się sama uaktualniała, czy trzeba mieć wersję premium, żeby były aktualizacje?
Dziwne, w google play, jak wszedłem na link, nie mam przycisku aktualizuj. Mam tylko odinstaluj i otwórz. Jak mogę zaktualizować commentary do najnowszej wersji, bez utraty ustawień?
Skopiuj ustawienia z folderu jieshuo ze swojego telefonu na komputer, potem je wklej, jak skopiujesz, to odinstaluj w takim razie csr i zainstaluj ze sklepu play, chociaż ja akurat jeszcze poczekam, już kiedyś apka w sklepie play była. Co do licencji, to nic się nie zmienia, trzeba paypalem zapłacić jak wcześniej i zalogować się na swje konto po opłaceniu licencji.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.