nowe wersje Commentary
Wróć do Commentary screen reader#41 zywek
Ehh, Mietkowi patrze się znudziły aktualizacje.
#42 violinist Konto zarchiwizowane
dzisiaj wrzuce najnowszą, miałem chwilowe problemy w dostępie do ftp
#43 longshoot
dawaj
#44 violinist Konto zarchiwizowane
ok macie :)
jieshuo-international-20201002.apk
pod tym samym linkiem co zawsze :)
#45 violinist Konto zarchiwizowane
wersja:
2.0.201002i
poprawki tłumaczeniowe, wsparcie dla gestów wielopalczastych, uwaga! dotyczy android11!
#46 balteam
Względem poprzednich wersji, doszedł przycisk, który jest w miejcu wcześniejszych działań, który umożliwia wybór na który procent danego suwaka mamy przeskoczyć. Czyli np. w jakiejś apce mamy coś na 30%, a chcemy na 28% się znaleźć, to wchodzimy w tą opcję i wybieramy ten 28%. Pamiętajcie, że to beta, ta funkcja może wysypać sr i będzie potrzebny restart.
#47 longshoot
daj ktoś attachment
#48 violinist Konto zarchiwizowane
achaaa, i jeszcze doszło coś co potocznie zwane jest pokrętłem tak jak w ios można sobie dodać elementy które mają tam na nim być i można się przemieszczać po tych opcjach które sobie dodaliśmy w ustawieniach
patrz ustawienia\ustawienia zachowania\ustawienia przewijania.
#49 violinist Konto zarchiwizowane
a tu macie wersje.
#50 longshoot
dzięki!
#51 adelcia
u mnie nawet restart telefonu musi byc.
-- (balteam):
Względem poprzednich wersji, doszedł przycisk, który jest w miejcu wcześniejszych działań, który umożliwia wybór na który procent danego suwaka mamy przeskoczyć. Czyli np. w jakiejś apce mamy coś na 30%, a chcemy na 28% się znaleźć, to wchodzimy w tą opcję i wybieramy ten 28%. Pamiętajcie, że to beta, ta funkcja może wysypać sr i będzie potrzebny restart.
--
#52 violinist Konto zarchiwizowane
no i jeszcze co ciekawe, teraz można sterować suwakami za pomocą przycisków głośności. Wygląda to tak, że gdy stoimy na jakimś suwaku, to możemy za pomocą przycisków głośności zmieniać wartosć danego suwaka.
#53 zywek
Akurat to ejst bezużyteczne.
#54 violinist Konto zarchiwizowane
właśnie zajebiste!
#55 pioter998
ja jestem za tym by były załączniki tego programu. właśnie którąś z wersji pobrałem. a waszym zdaniem, która z nich najlepiej działa? u mnie na huaweju p 19 lite do tej pory sprawdza się ta, która miała opcję, że kopiowała gesty talkbacka, ale poeksperymentuję z innymi również. wersja 2.0.200429
#56 violinist Konto zarchiwizowane
dobra zara sie wrzuci bo jest elegancka nowa wersja z bardzo mięciutką funkcją
#57 pates
Jaką
#58 balteam
monitorowanie - pozwala śledzić np. stan baterii, jak zmieni się to poinformuje nas, nie wiem jak działa to w praktyce.
Dodatkowo tryb nawigacja po słowach został jakoś tam poprawiony.
#59 violinist Konto zarchiwizowane
ja sobie np ustawiłem na whatsappie na ikonce z moją bogusią i w ten sposób na bierząco widzę kiedy jest aktywna i kiedy zaczyna pisać xd
#60 adelcia
no ok ale moge się was ludziky zapytać? gdzie wy śćie tę funkcję znależli?
bo ja jej nie widzę.