Transcription
Ale przynajmniej teraz fajnie się dodaje pliki audio, bo nie trzeba podmieniać ani nic z tych rzeczy.
Ale przynajmniej teraz fajnie się dodaje pliki audio, bo nie trzeba podmieniać ani nic z tych rzeczy.
© transcript Emily Beynon
Раз.
2
Ja tylko chcę przetestować swojego Olympusa, gdyż po prostu coś się chyba niedobrego z tym Olympusem dzieje i to bardzo, zważywszy na to, co się przed chwilą z nim działo, ale na szczęście bukico jakoś ruszył, a wystarczyło tylko wyciągnąć i wsadzić kartę pamięci.
God bless you.
Tak brzmią w jakości najmniejszej.
Ups, to jest najniższa.
To jest test testowy.
A to jest kolejny.
No i nie będzie jeszcze taki. Zobaczymy, czy to zadziała.
I coś tu jeszcze pozmieniałem, chyba przy tym zostanę, standardowy test.
Tylko, że settings jak ustawić raz to się nie zapisują, trzeba za każdym razem ustawiać.
test ponieważ chcę sprawdzić gdyż po prostu jest chyba jakiś błąd w Altenie ponieważ każdy mój wpis na forum ja dostaję powiadomienie że w tym wątku w którym ja się udzielał udzielam został dodany nowy wpis więc chcę sprawdzić czy to się teraz znowu powtórzy
No i jednak widać jest coś dziwnego, ponieważ jeżeli ja wyślę wpis w jakimś wątku, dostaję powiadomienie, że w tym wątku, w którym napiszę ja, pojawił się nowy wpis. Tutaj będzie zaraz tak samo. Dawidzie, trzeba to poprawić.