Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 6 days ago Page 12 of 15

Transcription

Ale przynajmniej teraz fajnie się dodaje pliki audio, bo nie trzeba podmieniać ani nic z tych rzeczy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#222 1 like

Transcription

© transcript Emily Beynon

Happy hacking

test
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Раз.

Transcription

2

Transcription

Ja tylko chcę przetestować swojego Olympusa, gdyż po prostu coś się chyba niedobrego z tym Olympusem dzieje i to bardzo, zważywszy na to, co się przed chwilą z nim działo, ale na szczęście bukico jakoś ruszył, a wystarczyło tylko wyciągnąć i wsadzić kartę pamięci.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#227 Archived

Transcription

God bless you.

#228 Archived

Transcription

Tak brzmią w jakości najmniejszej.

#229 Archived

Transcription

Ups, to jest najniższa.

A ten pierwszy dźwięk to co to było?

#231 1 like

Transcription

To jest test testowy.

#232 1 like

Transcription

A to jest kolejny.

#233 1 like

Transcription

No i nie będzie jeszcze taki. Zobaczymy, czy to zadziała.

#234 1 like

Transcription

I coś tu jeszcze pozmieniałem, chyba przy tym zostanę, standardowy test.

#235 1 like

Transcription

Tylko, że settings jak ustawić raz to się nie zapisują, trzeba za każdym razem ustawiać.

Transcription

test ponieważ chcę sprawdzić gdyż po prostu jest chyba jakiś błąd w Altenie ponieważ każdy mój wpis na forum ja dostaję powiadomienie że w tym wątku w którym ja się udzielał udzielam został dodany nowy wpis więc chcę sprawdzić czy to się teraz znowu powtórzy

Transcription

No i jednak widać jest coś dziwnego, ponieważ jeżeli ja wyślę wpis w jakimś wątku, dostaję powiadomienie, że w tym wątku, w którym napiszę ja, pojawił się nowy wpis. Tutaj będzie zaraz tak samo. Dawidzie, trzeba to poprawić.

#239 Archived

a tem pierwszy dźwięk to źle ustawione settinksy

Może i tak
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.