Testowe forum mieszane

Test testowy

Założony przez monstricek 286 wpisów ostatni wpis 6 dni temu Strona 11 z 15

Transkrypcja

Zobáčame, jak to ďalá.

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Transkrypcja

Jest różnica czy nie ma różnicy?

#203 1 polubienie

Na włączonych ulepszeniach w laptopie ciężko będzie ją zaobserwować a tymbardziej na mowie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#204 1 polubienie

Transkrypcja

Coś w ogóle, coś w ogóle tu, coś w ogóle robi, czy to nic nie robi, bo to jest, o to pytanie, czy coś w ogóle się zmienia. Natomiast sprawdzamy gotowanką.

Po co ty te buzzery puszczasz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#206 1 polubienie

A po co ty estowałeś przesterowany mikrofon po 10 razy?

#207 1 polubienie

sprawdzałem ustawienia

Transkrypcja

A ja teraz będę na tyle nieoprzyjmą osobą, że nagram sobie w takiej oto jakości, bo chcę sprawdzić, czy ten zapamiętuje ustawienia kodeka.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#209 1 polubienie

Transkrypcja

Otóż nie zapamiętuję.

Transkrypcja

A teraz ustawiłem na, podejrze, 80 kbps, no i zobaczymy jak to, jak sobie z tym poradzi. Więc, no co ja mogę powiedzieć, no witam was, w końcu jest sobota, wakacje w pełni, L10 się rozwija prężnie, nie mogę doczekać się rozmów głosowych, bo sobie chcę potestować, więc mam nadzieję, że na dniach wyjdzie beta umożliwiająca jakże ten fajny wyczyn. No, to elegancko, to tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

No właśnie się kapnąłem, że nie zapamiętuję. Trzeba za każdym razem ustawiać, jeżeli się chce na przykład zmienić. No ale... Zgłosi się tam, gdzie trzeba i myślę, że w następnej becie to będzie naprawione.

#212 1 polubienie

zaraz będziemy testować nowe funkcje
Happy hacking

ostrzegam, nie działa zapisywanie ustawień kodeka.

#214 1 polubienie

Transkrypcja

test i jeszcze jeden

Happy hacking

tessst
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Test.

#217 1 polubienie

Transkrypcja

Masuo, Masuo, Masuo, Masuo, Masuo.

#218 1 polubienie

Transkrypcja

Masło, serek, dżemik.

Masło tak, ale serek to nie koniecznie no chyba, że chomogenizowany.

#220 1 polubienie

Transkrypcja

ÁGUA MARINA! ÁGUA MARINA! ÁGUA MARINA!

Happy hacking