Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#401 strowbery
prośba spelłniona ale nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam jak coś to pisz, jak czegoś nie zrozumiesz to poprawię
#402 adelcia
oo ide zobaczyc
#403 strowbery
oki i daj znać proszę jak by było coś nietak
#404 Mimi
Melduję, że dwuczęściowa nominacja, którą dałam Martinusowi, jest spełniona.
#405 Mimi
Nominuję Ewęisielonis, aby zamieściła nagranie swojej uczennicy wokalnej, oczywiście jeśli ta pani się zgodzi. Ewa przyjęła nominację.
#406 Monia01
Ambuloced na swoim blogu napisał, zgodnie z moją nominacją, jakie arguemtny przeciwko studiowaniu filozofii :)
🇺🇦 🇵🇱
#407 ewaisielonis
nagranko uczennicy na blogu nominuję mimi po ucz nas śpiewać
#408 Bartek1
mimi aleś dostała wyzwanie. :D

#409 Mimi
Taaak Bartku. ;) Wiecie, ja chętnie, tyle, że to się robi raczej indywidualnie. No i każdy ma inne preferencje muzyczne. :) Kilku osobom z Eltena udzielałam / udzielam konsultacji w tej materii. :) Hm, parę uniwersalnych ćwiczeń mogę pokazać... Swego czasu stworzyłam wątek na forum, ale przeniósł się on na priv. ;)
#410 ewaisielonis
oo tak pokaż nam audio. gdy otwieram usta wypływa z nich muzyka
#411 adelcia
a ja mam wyzwanie kolejne dla tych co sie znaja na jezykach opcich. jacis lingwisci albo ci co ucza jezykow opcich.
powiem tyko trzy slowa:
praca s textem.
tyle wystarczy. Komus kto sie za to wezmie juz teraz ogromne zieky.
#412 Mimi
Sylwinka zrealizowała nominację ode mnie i napisała o swojej ulubionej pisarce.
#413 skrzypenka
Bardzo się cieszę, że zabawa dalej trwa, na prawdę. :)
#414 Zuzler
A ja wykonałam nominację Marcysi, czyli wpis o czymś śmiesznym, co mi się zdarzyło.
#415 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
-- (Zuzler):
A ja wykonałam nominację Marcysi, czyli wpis o czymś śmiesznym, co mi się zdarzyło.
--
A ja nominuje mimi, aby zrobiła to samo.
#416 daszekmdn
A wpis gwarą będzie?
#417 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nominuję Patryka Kubaszczyka do napisania wypracowania na temat zalet i przydatnych funkcji Talkbacka.
#418 skrzypenka
Nominacja od Mimi spełniona. :)
#419 skrzypenka
Od Piotra nie wiem, kiedy wykonam, bo muszę się czymś solidnie nakręcić, a na razie nie mam czym, jeszcze mam zaśpiewać coś skaldów od Piepera i zaimprowizować coś na skrzypce od Sentera, ale chyba po prostu coś zagram, bo nie umiem improwizować. :)
#420 zywek
Czekam na coś następnego od was :D