prośba spelłniona ale nie wiem czy zrozumiale wytłumaczyłam jak coś to pisz, jak czegoś nie zrozumiesz to poprawię
Nominuję Ewęisielonis, aby zamieściła nagranie swojej uczennicy wokalnej, oczywiście jeśli ta pani się zgodzi. Ewa przyjęła nominację.
Ambuloced na swoim blogu napisał, zgodnie z moją nominacją, jakie arguemtny przeciwko studiowaniu filozofii :)
nagranko uczennicy na blogu nominuję mimi po ucz nas śpiewać
Taaak Bartku. ;) Wiecie, ja chętnie, tyle, że to się robi raczej indywidualnie. No i każdy ma inne preferencje muzyczne. :) Kilku osobom z Eltena udzielałam / udzielam konsultacji w tej materii. :) Hm, parę uniwersalnych ćwiczeń mogę pokazać... Swego czasu stworzyłam wątek na forum, ale przeniósł się on na priv. ;)
oo tak pokaż nam audio. gdy otwieram usta wypływa z nich muzyka
a ja mam wyzwanie kolejne dla tych co sie znaja na jezykach opcich. jacis lingwisci albo ci co ucza jezykow opcich.
powiem tyko trzy slowa:
praca s textem.
tyle wystarczy. Komus kto sie za to wezmie juz teraz ogromne zieky.
powiem tyko trzy slowa:
praca s textem.
tyle wystarczy. Komus kto sie za to wezmie juz teraz ogromne zieky.
Bardzo się cieszę, że zabawa dalej trwa, na prawdę. :)
-- (Zuzler):
A ja wykonałam nominację Marcysi, czyli wpis o czymś śmiesznym, co mi się zdarzyło.
--
A ja nominuje mimi, aby zrobiła to samo.
Nominuję Patryka Kubaszczyka do napisania wypracowania na temat zalet i przydatnych funkcji Talkbacka.
Nominacja od Mimi spełniona. :)
Od Piotra nie wiem, kiedy wykonam, bo muszę się czymś solidnie nakręcić, a na razie nie mam czym, jeszcze mam zaśpiewać coś skaldów od Piepera i zaimprowizować coś na skrzypce od Sentera, ale chyba po prostu coś zagram, bo nie umiem improwizować. :)