Nominacja od Patryka wczoraj wykonana została. Amparo nominowała mnie, bym powiedziała coś o swojej ulubionej książce o zwierzętach. Już zrobione. :)
Ale Dariuszu.
Nie można robić pustych wpisuw na blogu.
Nie można robić pustych wpisuw na blogu.
Hm... A czy to musi być twórczość własna Daszku? Bo jak tak, to się co nieco obawiam zrobić, bo ja gwarę lubię i szanuję, ale mówić nią średnio niestety potrafię.
ja natomiast postaram się spełnić nominację od markusa, a mianowicie wpisów z Dominisią
Ja się przypomnę, że mogę czekać na nominacje. Mam już dwie, od Moni i od Skrzypenki. Status ich jest następujący.
Nominacja Moni, polegająca na głosowym wpisie, i nie dość, że muzycznym, to z moją siostrą, jest w przygotowaniu, bo wymaga bardzo dużo obróbki.
Nominacja Skrzypenki, o tym, że mam przeczytać coś z HP po angielsku, jak na razie sen mi z powiek spędza, bo nie umiem ani czytać, ani po angielsku, no ale, jak mówiłam, kiedyś się postaram.
Ktoś coś jeszcze potrzebuje? :d
Nominacja Moni, polegająca na głosowym wpisie, i nie dość, że muzycznym, to z moją siostrą, jest w przygotowaniu, bo wymaga bardzo dużo obróbki.
Nominacja Skrzypenki, o tym, że mam przeczytać coś z HP po angielsku, jak na razie sen mi z powiek spędza, bo nie umiem ani czytać, ani po angielsku, no ale, jak mówiłam, kiedyś się postaram.
Ktoś coś jeszcze potrzebuje? :d
A tak, przepraszam, racja. Może dlatego zapomniałam, że to nominacja dla bloga, nie indywidualna. ALe tak, masz rację.
Od Basi mam nominacje, coś muszę zaśpiewać, ale nie będzie to Anna Jantar, nie przejmujcie się. :d
@Żywek Nominuję Cię do opowiastki jakiejś o Twoim dzieciństwie. Nie musi być skojarzona z nikim, żadnych złych lub dobrych wspomnień, możesz skupić się na przedmiocie, zapachu, kwiatku, ptaszku, czymkolwiek, ale ma być do piątego roku życia. A właściwie do jego ukończenia.
Powodzenia! :)
Powodzenia! :)
Hazel ma nominacje ode mnie, zeby cos po polsku zaspiewala na swoim blogu.
Uuuu, się rozochociliście, a myślałam, że wątek i zabawa zaczynają umierać śmiercią naturalną.
Kat, zaśpiewaj swojej Zuzi swoją ulubioną piosenkę z jakiejś bajki.