Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#421 Mimi
Nominacja od Patryka wczoraj wykonana została. Amparo nominowała mnie, bym powiedziała coś o swojej ulubionej książce o zwierzętach. Już zrobione. :)
#422 Bartek1
Dariusz to żeś mu zadał/ :DD

#423 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Ale Dariuszu.
Nie można robić pustych wpisuw na blogu.
#424 Zuzler
Hm... A czy to musi być twórczość własna Daszku? Bo jak tak, to się co nieco obawiam zrobić, bo ja gwarę lubię i szanuję, ale mówić nią średnio niestety potrafię.
#425 daszekmdn
Własna ;)
#426 Zuzler
Oo borze! Mam takie dziwne przeczucie, że to będzie słabiutkie.
#427 strowbery
ja natomiast postaram się spełnić nominację od markusa, a mianowicie wpisów z Dominisią
#428 jamajka
Ja się przypomnę, że mogę czekać na nominacje. Mam już dwie, od Moni i od Skrzypenki. Status ich jest następujący.
Nominacja Moni, polegająca na głosowym wpisie, i nie dość, że muzycznym, to z moją siostrą, jest w przygotowaniu, bo wymaga bardzo dużo obróbki.
Nominacja Skrzypenki, o tym, że mam przeczytać coś z HP po angielsku, jak na razie sen mi z powiek spędza, bo nie umiem ani czytać, ani po angielsku, no ale, jak mówiłam, kiedyś się postaram.
Ktoś coś jeszcze potrzebuje? :d
#429 daszekmdn
A ode mnie1 z 10
#430 jamajka
A tak, przepraszam, racja. Może dlatego zapomniałam, że to nominacja dla bloga, nie indywidualna. ALe tak, masz rację.
#431 skrzypenka
Od Basi mam nominacje, coś muszę zaśpiewać, ale nie będzie to Anna Jantar, nie przejmujcie się. :d
#432 Julitka
@Żywek Nominuję Cię do opowiastki jakiejś o Twoim dzieciństwie. Nie musi być skojarzona z nikim, żadnych złych lub dobrych wspomnień, możesz skupić się na przedmiocie, zapachu, kwiatku, ptaszku, czymkolwiek, ale ma być do piątego roku życia. A właściwie do jego ukończenia.
Powodzenia! :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#433 skrzypenka
Hazel ma nominacje ode mnie, zeby cos po polsku zaspiewala na swoim blogu.
#434 Kat
Uuuu, się rozochociliście, a myślałam, że wątek i zabawa zaczynają umierać śmiercią naturalną.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#435 pates
Dajcie no coś, mam jedną ale to się zrobi. Może na termin inny niż w planach ale,
#436 zywek
@julitka trudne, ale spróbuję coś sobie przypomnieć.
#437 Mimi
Melduję wykonanie nominacji od Ewy.
#438 skrzypenka
Kat, zaśpiewaj swojej Zuzi swoją ulubioną piosenkę z jakiejś bajki.
#439 Kat
No dobra, coś się wymyśli.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#440 Agata.d
Nominacja od Marcysi częściowo spełniona.