EltenLink

Przyszłość tej grupy

Wróć do Archiwum

#1 pajper

W związku z przykrym wydarzeniem, jakim była śmierć Agi Krawcow, grupa ta straciła administratora. W związku z tym utworzyłem ankietę.
Możecie w niej głosować na przyszłego administratora grupy. Wybierałem osoby, które tu napisały przynajmniej 30 postów, a przy tym nie należą do administracji globalnej i udzielają się także na innych forach. Będę kontaktował się z osobą, która zdobędzie najwięcej głosów, a w razie odmowy, z kolejnymi wg głosów.
Pojawiła się także propozycja dołączenia tej grupy do rekomendowanych, co wiązałoby sie z pewnymi zmianami organizacyjnymi, w tym ze zmianą nazwy i dołączeniem tu dyskusji z forów "Życie codzienne niewidomych" oraz "Orientacja przestrzenna".
Zapraszam do głosowania.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Edytowano 2020-03-08 12:48

#2 Zuzler

Oo, na mnie nikt nie głosował. Smuteczek. :D

Edytowano 2020-03-08 21:31

#3 Julitka

@Zuzler Ja nawet nie pojawiłam się w zestawieniu. :)
I, prawdę mówiąc, bardzo mi to nie przeszkadza.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2020-03-09 11:37

#4 Bartek1

Tomek i Emilka mają po ruwno.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

2020-03-14 20:53

#5 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Dobra, Oddałem już głos.

Edytowano 2020-03-16 00:11

#6 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

A kiedy ankieta się zamyka?

2020-03-16 16:10

#7 Mimi

Witajcie. Serdecznie dziękuję za zaufanie i oddane głosy. Niestety, ze względów organizacyjnych i niewielkiej dyspozycyjności, zrzekam się funkcji administratora grupy "Ja ci to zrobię, ty sobie odpocznij". Po prostu, nie byłabym w stanie pogodzić pewnych spraw z solidnym administrowaniem tak dużej grupy. A na niesolidne na pewno bym się nie deklarowała... Pozdrawiam serdecznie i życzę osobie, która się podejmie tej zaszczytnej funkcji, dużo satysfakcji, pomyślności i powodzenia. <3

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
2020-03-20 13:49

#8 Zuzler

No i co teraz? Szczerze mówiąc, sorry, ale tworzący tę ankietę, zdaje się, nie popytał najpierw, który z kandydatów w ogóle chce tej funkcji. Nie wypowiadam się za nikogo, ale nie zdziwię się, jeśli drugi w kolejności ilości głosów Tomecki też nie będzie chciał przyjąć tej funkcji. A różnica procentowa między nimi a następną osobą, która w ankiecie się znalazła, czyli Kat jest dość duża.

2020-03-24 02:20

#9 Mimi

Hm Zuzler. Tak naprawdę to ostatecznie my z Tomeckim jesteśmy procentowo ex equo.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
2020-03-24 04:53

#10 Zuzler

No, to już w zasadzie szczegół. Jaja będą jeśli Tomecki funkcji przypadkiem przyjąć nie zechce.

2020-03-24 04:54

#11 Mimi

Hm, może niepotrzebnie się wyrwałam... Stanowiska Tomeckiego nie znam. Pisałam tylko i wyłącznie za siebie. Potem pomyślałam, że może jednak we dwoje zajętych by się dało ogarnąć... Kurczę, trudne to wszystko...

2020-03-24 04:59

#12 Mimi

Zresztą u mnie sytuacja drgnęła ciut na plus. Nie to, że zmieniam zdanie. Po prostu sprawy poszły trochę bardziej po mojej myśli. A co zdecyduje Administracja, okaże się...

2020-03-24 05:13

#13 tomecki

Teraz mam trochę ograniczony dostęp do kompa więc nie będę w stanie szybko reagować, aczkolwiek jeśli to nie przeszkadza to w sumie czemu nie.

2020-03-24 21:11

#14 pajper

Grupa została przekazana Tomeckiemu.
Zmieniłem jej nazwę na "Samodzielność niewidomych" i ustawiłem jako rekomendowaną.
Przeniosłem na nią dwa fora z Polskiej Społeczności: "Praca i edukacja" oraz "Orientacja przestrzenna". Wkrótce zostaną one wdrożone do grupy, przepraszam za dość skomplikowany stan przejściowy.
Całą organizację grupy pozostawiam normalnym trybem administratorowi.

Z uszanowaniem,
Dawid Pieper

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2020-03-28 23:15

#15 Mimi

Suuuper!

2020-03-29 06:54

#16 Julitka

A Życie codzienne, Środowisko Niewidomych i O Niepełnosprawności? To przecież też tematyka tej grupy... Jakoś rozmyte to wszystko..

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2020-03-29 08:11

#17 Julitka

I admin musi poprzenosić wątki z forum na forum, bo np. o orientacji przestrzennej są dwa.

2020-03-29 08:12

#18 Zuzler

Ee, środowisko niewidomych chyba nie do końca.

2020-03-29 21:15

#19 Monia01

Środowisko rzeczywiście nie, ale życie codzienne już owszem

🇺🇦 🇵🇱
2020-03-29 21:21

#20 Julitka

Środowisko nie? A tutejsze forum Postawy Niewidomych?

2020-03-30 08:54