Transkrypcja
Tak, Gates rzucił WHO, że tak powiem groszem, tak, sypnął, no to jakby siłą rzeczy pandemia jest, nie? No, zresztą Bill ma wielką ochotę na wyszczepienie 90% społeczeństwa albo nawet 100%, tak więc sorry, ale ja tam się zaszczepić nie dam, nie dam zaszczepić ani siebie, ani mojego dziecka, ani mojego chłopa, nikogo, a jeśli ktoś się chce szczepić, to proszę bardzo, ma wolną wolę, niech się szczepi. I żadnym nakazem mnie do tego nie zmuszą, choćbym miała grzywny płacić, to ja wam deklaruję już dzisiaj, że ja mogę płacić grzywny, ale się kurwa zaszczepić nie dam, bo ta szczepionka to będzie tak przebadana, że uuu, jak wszystkie one zresztą. A w ogóle to Ruskie już mają szczepionkę na COVID-a, się chwalili, gdzieś czytałam właśnie, że oni już mają. I nawet córka Putina się zaszczepiła, słuchajcie, no i że czuje się dobrze i w ogóle, i w ogóle, także te sterka jak się patrzy, nie, no, a w ogóle to jest chore i tyle. Ja już rzygam tą pandemią, tym wszystkim. A co do tego nowego wirusa? Tak naprawdę to tych wirusów i szczepów to jest jeszcze uuu, w chuj trochę. Takie, które są nam nieznane. I tam czytałam jakiś czas temu o jakimś lodowcu, sorry. Ten lodowiec właśnie w Chinach sobie jest. I pobrali z niego próbki do badań i okazało się, że tam w nim jest zamrożony ileś tam jeszcze szczepów różnych wirusów. Znacznie groźniejszych od COVID-a. A jeszcze wam powiem, że ostatnio w Chinach odnotowano również zachorowania nad dżumy. Prawdopodobnie ludzie zarazili się jedząc mięso świstaka, tudzież innego takiego gryzonia, bo chyba to gryzoń jest albo nie wiem, reszta, no. Ale teraz nagle o dżumie przyjechałam. Ale teraz nagle o dżumie przyjechałam. Ale teraz nagle o dżumie przyjechałam. Ale teraz nagle o dżumie przyjechałam. Ale teraz nagle o dżumie przyjechałam. A ja wiem, to tak dwa, trzy tygodnie temu było z tą dżumą, dosyć głośno zresztą. Nie wiem, która to była, dymienicza czy też płucna, no któraś z tych dżum na pewno to była. Nie wiem, która. Ale wydaje mi się, że dymienicza. Ale nie chcę skłamać. Ale wydaje mi się, że dymienicza. Ale nie chcę skłamać. No. A prawda jest taka, że tych Chińczyków jest dużo, no. Dużo jest, jednak spory obszar też zajmują i... Dużo jest, jednak spory obszar też zajmują i... Dużo jest, jednak spory obszar też zajmują i... Mają dziwne upodobania kulinarne, no i stąd pewnie... Mają dziwne upodobania kulinarne, no i stąd pewnie... Mają dziwne upodobania kulinarne, no i stąd pewnie... Różne takie zachorowania dziwne. Różne takie zachorowania dziwne. No wiem, że nawet zakazali spożywania mięsa dzikich zwierząt. No wiem, że nawet zakazali spożywania mięsa dzikich zwierząt. No wiem, że nawet zakazali spożywania mięsa dzikich zwierząt. Właśnie tych świstaków czy innych wiewiórek. Właśnie tych świstaków czy innych wiewiórek. No i tyle. No i tyle. A co więcej, no cóż... A co więcej, no cóż... Jak nie będą ściemniać, tak jak z Covidem. I uważać go za bezproblemowy... I uważać go za bezproblemowy... To myślę, że może... To myślę, że może... Nic tam więcej nie wylezie na światło dzienne. Nie wydostanie się spoza nich. Nie wydostanie się spoza nich. No, ale któż to może wiedzieć... No, ale któż to może wiedzieć... Dziękuję.