A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#441 Kosa12
A jeszcze jedną znajdziesz jak będziesz iść w stronę mkstu północnego albo jak idziesz do chaty rybackiej.
#442 martinus
aaaa no tak. Już kojarzę. Dzięki. A żeby w nie wcelować to takie proste nie jest.
#443 Kosa12
Muszisz mieć je na środku i uwazżnie słuchać też syntezy co ona do ciebie mówi.
#444 martinus
Jeszcze poprubuję.
#445 fantasma467
Mi kazał tylko oznaczać.
#446 martinus
Ja tak samo robię. Później się je oczyści.
#447 Kosa12
Aha rozumiem, ale potem masz do wyboru jak chcesz to mozesz je oczyścić.
#448 martinus
tak, no i tak zrobię
#449 Kosa12
Jak z nim rozmawiasz to powinieneś powiedzieć mu, że je oczyścić i on będzie wtedy zadowolony.
#450 martinus
Tak, tak mu powiem, jak będę miał wszystkie oznaczone. Bo jak przechodziłem poraz pierwszy to tak zrobiłem. Najpierw oznaczyłem, a potem powiedziałem że chcę je oczyścić.
#451 Kosa12
To dobrze i potem dostaniesz za to nagrodę w postaci szybkiej podróży.
#452 martinus
Noo tak. Poprubuję jeszcze później. A co w przypadku, jeśli grasz nekromantą i robisz zadanie dla rogarra rabbgurrga?
#453 Kosa12
Tu musisz się zdecydować sam co chcesz moieć czy szybką podróż lub tą umijętność.
#454 martinus
Noo wlaśnie, i tu mały dylemat jest. Dla tego nekromantą raczej nie będę grał. Najlepiej gra się wojownikiem wg. mnie.
#455 Kosa12
Każda klasa ma swoje plusy i minusy i dlatego zdecydowałem się na złodzieja, bo mogę się ukryć i tak dalej.
#456 longshoot
szybka podróż chyba lepsza.
#457 Zuza
Jezu, i tylko nie będziesz grać nekromantą, bo nie będziesz mugł dostać się do kopalni? Boże. Ja gram nekromantą i co? zrobię jak chcę
klienta.
#458 Zuza
ten wpis dotyczy Martinusa
klienta.
#459 fantasma467
Znaleźliście te kamloty runiczne? Ja łażę po tych mauzoleach inic.
#460 Zuza
nic u mnie
klienta.