A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#421 Zuza
książkę oile dobrze rozumiem
klienta.
#422 longshoot
ale to drzewo jest tak zawiłe że ja go nie ogarniam.
#423 fantasma467
A ja nie mogę tego trzeciego kwiatka znaleźć. Już mi się nie pokazuje. Pierwszy był za raz jak weszłam na łąkę, drugi niedaleko bramy, a trzeciego wcięło.
#424 Kosa12
Terzeci jest na drugiej łące jak idzie się starożytną drogą.
#425 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
ja zneutralizowałem u Madranusa kamień runiczny, ale u linario nie umiem rofl
#426 Kosa12
Musisz iść przez katakumby
#427 fantasma467
Gdzie jest ta klapa do goblinów? Nie pamiętam co powiedział Simeon po zabiciu hydr.
#428 Kosa12
Klapa jest na pułnoc od jezioraalbo dojdź do wturnej żyły i wtedy Simeon ci coś powie jak tam dojdziesz.
#429 martinus
Wie ktoś ile było tych nor wilczych w zadaniu dla johnatana the rangera?
#430 fantasma467
A w ogóle jak poznać te nory, po wyciu wilków?
#431 martinus
Tak, ale musisz w nie wcelować. Z tym mam właśnie problem.
#432 Kosa12
Nor wilczych było ponad 4 i je można poznać po wyciu wilków i trzeba się ustawić na środku danej nory, a potem będzie walka.
#433 martinus
Ale ja to robię tak, że najpierw te nory oznaczam. Bo to można na 2 sposoby zrobić.
#434 Kosa12
A ja ich zabijałem i nawet dostałem za to szybką podróż, a jak robisz zaznaczanie nor to szybkiej podróż.
#435 martinus
a w zachodnich ruinach też coś było? Bo nie wiem, czy tam też jakichś nor wilczych nie ma.
#436 Kosa12
Nie tylko na północnej drodze one były.
#437 martinus
@kosa12 szybka podruż jest teżi za to. Tylko to dłużej się schodzi. Bo trzeba wszystkie zaznaczyć, potem z nim pogadać, a potem dopiero oczyścić. Tylko nie wiem, czy w zachodnich ruinach jest.
#438 martinus
aha. No to poprubuję.
#439 Kosa12
W zachodnich ruinach nie ma nor wilczych.
Mówię ci, że szybką podróż dostajesz jak je oczyszczasz, a nie oznaczasz.
#440 martinus
Wiem, ale ja miałem tak, że jak przechodziłem grę poraz pierwszy to jak je oznaczyłem, i po gadałem z nim ponownie, to i tak trzeba było je oczyścić. Jedną znalazłem za mostem północnym, jedną przy północnej bramie, i jeszcze dwuch mi brakuje.