A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#461 Zuza
w sensie że szukam i nic
klienta.
#462 pates
Zuza, będziesz mogła wszystko, to nie zależy kim grasz, tylko czy pomagasz goblinowi czy szamanowi.
Co do kamyczków, to jest tak.
Skala tródności, gdzie 1 to łatwizna, 2 lekkie problemy, 3 nawet nawet, 4 ciężkie ale jeszcze nie tak bardzo, 5 praktycznie najcięższe, 6 najcięższe.
Linarrio wejście od katakumb.
Skala tródności. 1.
Pułapki. Ino kilka zombie przy wejściu, nic tródnego, jak ma się jakiś blessed peace czy coś tego typu.
2. Madranus.
Skala tródności. 2.
Pułapki. Trzeba znaleść 2 kluczyki, wołu i lwa, w grobach Madranusów. Potem z górki do kamyczka, oczywiście walki będą bo i jak.
Navincius.
Skala tródności. 4.
Pułapki. Po pierwsze. Trza znać 1000. 500. 100. 900. Ustawień pokręteł czy co to tam właściwie jest, one zawsze są losowe jak coś.
Gdzie one są?
Kilka jest w wejściu do Navinciusa od katakumb, jedno w sadzie jabłkowym, jedno w sadzawce dla kaczek, każde jest na grobie.
Mamy numerki od 1 do 10 i kaligrafię jabłka, kaczki, gołębicy, miecza, zwoju i czegoś jeszcze, jak mi się przypomni to napiszę. Jak wszystko powpada na swoje miejsce, kamyczek jest gdzieś w minilabiryncie ukryty.
Walka z Alastere Ulcano.
Skala tródności. 5.
Pułapki. Po 1 trzeba mieć klucz do mauzoleum Ulcano, chyba że chce się komuś przedzierać przez katakumby, życzę sukcesu. Gdzie ten klucz jest? Nie pamiętam już, ale chyba w katakumbach właśnie sobie leży zbierając kuż, no nieważne. Jak się wejdzie czy z kluczem czy bez, będzie walka. Nekruś jest cwany, ożywia sobie swoje ożywieńce, ale da się go zmienić w pył. Alastere, zmarnowałeś drugie życie!
Jak chcecie też o lesie i kopalniach soli czy tam żelaza, no to piszcie.
#463 martinus
O silver shade też mugłbyś dać.
#464 Zuza
Sam to pisałeś?
klienta.
#465 pates
Tak, wczoraj miałem jakby to, no nadchnienie?
#466 martinus
Taki poradnik bardziej by się przydał do kopalni silver shade.
#467 Zuza
ej, tu też
klienta.
#468 fantasma467
Ten z Madranusa zneutralizowałam. A w linario w jakim pomieszczeniu znajdę?
#469 Kosa12
Musisz szukaćw mazoleum Linariow sali podobnej do tamtej w Mazoleum.
Musisz iść przez katakumby do tego mazoleum później zaatakują cię nieumarli.
Następnie skierój się prosto, a potem skręć w lewo i jak usłyszysz dźwięk kamienia to jesteś na dobrej drodze.
#470 fantasma467
Dzięki. Tak, już mnie zaatakowali i muszę zaczynać od nowa bo zabili Alexię.
#471 Zuza
Nie musisz. Wróć się do świątyni i poszukaj outarza
klienta.
#472 pates
Albo potion
#473 Zuza
Nie, bo mówiła, że Aleksia padła.
klienta.
#474 pates
No mikstura wskrzeszenia
#475 fantasma467
Sory, że was zanudzam, ale jak znaleźć te drzwi Nawinciusa z pokrętłami? Jak nie były potrzebne to na nie wpadałam.
#476 Zuza
@Pates: a o tej miksturze nie słyszałam nigdy
klienta.
#477 pates
Są takie mikstury, kilka rodzajów.
Fantasma, wejdź do mauzo i na przód
#478 fantasma467
Pates, to nic nie daje. Są niby drzwi i komunikat naciśnij enter by wprowadzić mauzoleum Nawinciusa, ale mi chodzi o te pieczęcie kaczki, jabłka itd, by dostosować te tarcze numerami.
#479 fantasma467
Dobra już mam. Na wszelki wypadek zaznaczyłam, bo numerki coś mi się nie zgadzają.
#480 Zuza
A ja mam się spotkać z Liamem w jakiejś świątyni w mauzoleum Ulcano. Ale szukam i w mauzoleum nke ma czegoś takiego.
klienta.