EltenLink

Elten dla Androida - decyzja

Wróć do Pozostałe platformy

#101 pioter998

Dawidzie ja uważam, że naprawdę dużo robisz w kwestii Istnienia Eltena. jeśli o mnie chodzi to na iOs nawet zwyczajna strona mi wystarcza. na androidzie nawet najlepsze programy różnie działają, więc nie ma o co kopii kruszyć.a życie - oraz wpłaty Eltenowiczów - zdecydują o kontynuacji działalności Eltena. najwięcej zazwyczaj krzyczą ci, którzy potem nie dotrzymują obietnic czyli politycy.

życie jest Piękne.
2020-07-26 02:30

#102 longshoot

coś się ruszyło czy nie?

Edytowano 2020-08-10 10:23

#103 adelcia

Tylko jeśli mamy przepisać Eltena Mobile na C#, to chciałbym mieć pewność, że będą ludzie do pomocy, bo inaczej będzie to tylko strata czasu.

zalezi jaka pomoc by to miala byc.
bo programistka niejestem, wiec programisticznie nieumiem pomoc.

2020-09-01 00:38

#104 kamil33

witam serdecznie eltenowiczów myśle że każdy robi to co może. Ja to sie cieszę że powstało wogóle coś takiego jak elten. I wielki szacunek dla twórcy tego programu.

#105 kamil33

I dołącze tutaj jeszcze jedną swoją wypowiedź ..myśle że z czasem znajdzie się ktoś kto podejmie sie pruby napisania tego programu dla androida ( jeśli ogólnie słowo napisanie programu ) z mojej strony mam wogóle jakiś sens

#106 kamil33

a i miałbym ze swojej strony drobną sugestie ..a może gdyby tak program czytał na głos to kto z naszych znajomych na liście kontaktów zrobił sie akurat w danej chwili dostępny. Ja rozumiem, że to może sprawić problem, dlatego to taka drobna sugestia z mojej strony.

#107 DJGraco

Kamilu, jest coś takiego. Nazywa się to monitor online

2022-09-10 13:47