Dawidzie ja uważam, że naprawdę dużo robisz w kwestii Istnienia Eltena. jeśli o mnie chodzi to na iOs nawet zwyczajna strona mi wystarcza. na androidzie nawet najlepsze programy różnie działają, więc nie ma o co kopii kruszyć.a życie - oraz wpłaty Eltenowiczów - zdecydują o kontynuacji działalności Eltena. najwięcej zazwyczaj krzyczą ci, którzy potem nie dotrzymują obietnic czyli politycy.
Tylko jeśli mamy przepisać Eltena Mobile na C#, to chciałbym mieć pewność, że będą ludzie do pomocy, bo inaczej będzie to tylko strata czasu.
zalezi jaka pomoc by to miala byc.
bo programistka niejestem, wiec programisticznie nieumiem pomoc.
zalezi jaka pomoc by to miala byc.
bo programistka niejestem, wiec programisticznie nieumiem pomoc.
2 likes
witam serdecznie eltenowiczów myśle że każdy robi to co może. Ja to sie cieszę że powstało wogóle coś takiego jak elten. I wielki szacunek dla twórcy tego programu.
I dołącze tutaj jeszcze jedną swoją wypowiedź ..myśle że z czasem znajdzie się ktoś kto podejmie sie pruby napisania tego programu dla androida ( jeśli ogólnie słowo napisanie programu ) z mojej strony mam wogóle jakiś sens
a i miałbym ze swojej strony drobną sugestie ..a może gdyby tak program czytał na głos to kto z naszych znajomych na liście kontaktów zrobił sie akurat w danej chwili dostępny. Ja rozumiem, że to może sprawić problem, dlatego to taka drobna sugestia z mojej strony.