Przede mną następujące lektury: kryminał Mężczyzna w celi - Jussi Adler-Olsen, 10 tom cyklu Departament Q oraz reportaże Górnicy. Opowieści Spod Ziemi Tadeusz Biedzki i Głusza Anny Goc.
U mnie aktualnie na tapecie Paweł Zbroszczyk - "Dar anomalii" t. 3 - "Pożoga".
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ja teraz czytam "Zaplątane w grzywie" dwie części są tej książki, bardzo dobrze się czyta! pierwszą już przerobiłam, zabiorę się za drugą! pozdrawiam forumowiczów!
Przeczytałam: Co gryzie weterynarza Łebek Łukasz Chciwość. Jak nas oszukują wielkie firmy Paweł Reszka, natomiast dziś zaczynam 19 tom przygód z Joanną Chyłką R. Mroza.
gryzie weterynarza Łebek ŁJukasz Chciwość. Jak nas oszukują wielkie firmy Paweł Reszka, natomiast dziś zaczynam 19 tom przygód z Joanną Chyłką R. Mroza.
Potwierdzam :-) Poleciłabym przede wszystkim osobom, które posiadają zwierzątko domowe, znajdziecie mnóstwo cennych informacji i wskazówek dotyczących zachowania poszczególnych zwierząt i ich właścicieli, schorzeń, jest rozdział poświęcony starzeniu się oraz eutanazji.
-- (germanistka79): Ja także przeczytałam "Co gryzie weterynarza" - bardzo ciekawa książka, autor opisuje zrozumiałym językiem i ciekawie
-- (wrzos33): Potwierdzam :-) Poleciłabym przede wszystkim osobom, które posiadają zwierzątko domowe, znajdziecie mnóstwo cennych informacji i wskazówek dotyczących zachowania poszczególnych zwierząt i ich właścicieli, schorzeń, jest rozdział poświęcony starzeniu się oraz eutanazji. Jestem właścicielką koteczka, który ma 3 lata. Jest słodziutki taki bury, i ma pręgowane, krótkie futerko, z tej książki, dużo można się dowiedzieć o naszych pupilkach -- (germanistka79): Ja także przeczytałam "Co gryzie weterynarza" - bardzo ciekawa książka, autor opisuje zrozumiałym językiem i ciekawie
--
--
This site uses cookies to enhance your experience.