ok thx pobieram
zaznaczyłem pole, ale wymaga i tak dźwiękowych zadań po angielsku, ehh, wyrwane zdanie daje i mam je napisać.
To jest nie wiadomo od czego zależne, na jednych systemach wystarczy zaznaczyć pole i jest gitara, na innych pojawiają się obrazki do zaznaczenia.
Aktualnie czytam cykl: "Owen Yeates" autorstwa Eugeniusza Dębskiego.
Jest to 8 części. Czyta Bąk i jak dla mnie idealnie wpasował sie stylem do tego cyklu.
Jest to sensacja osadzona w przyszłości z dozą humoru.
Jest to 8 części. Czyta Bąk i jak dla mnie idealnie wpasował sie stylem do tego cyklu.
Jest to sensacja osadzona w przyszłości z dozą humoru.
Tak, mnie się podoba, jeśli czytałeś Scykl Stalowy Szczur Harry Harrisona to można powiedzieć, że to coś w tym stylu. Coś się dzieje, zabawki przyszłości, dedektyw, szukanie sprawcy, niebezpieczeństwo, humor i do tego dobry lektor.
1 likes
Witajcie. :) Ja obecnie czytam "Hazard" Chmielewskiej, oraz drugą część książki pt. "Dziesięć płytkich oddechów".
Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej
--Cytat (Łowca_Androidów):
Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej
--Koniec cytatu
Łowco, żałój! Piszę na prawdę fajne książki, pełne humoru.
Oo, kilka części osobiście Owena nagrywałem i rzeczywiście takie stalowoszczurowe to jest. Inna rzecz, że pan Bąk się w jednej z nich meega epicko potknął był i zamiast maznąć wacikiem po ramieniu to wackiem maznął no i kupa śmiechu w studio była.
Interesujący przykład pobłażliwego potraktowania bez sprawdzenia. :p
--Cytat (łysy):
Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.
--Koniec cytatu
--Cytat (łysy):
Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.
--Koniec cytatu
1 likes
Skończyłał`m właśnie "Tatuażystę z Auschwitz". Teraz chyba biografia `wojewódzkiego.