Co teraz czytacie?
Back to Literatura#621 balteam
ok thx pobieram
#622 balteam
zaznaczyłem pole, ale wymaga i tak dźwiękowych zadań po angielsku, ehh, wyrwane zdanie daje i mam je napisać.
#623 matius
Tylko kliknołem nie jestem robotem i dałem pobierz i tyle.
#624 Lowca_Androidow
To jest nie wiadomo od czego zależne, na jednych systemach wystarczy zaznaczyć pole i jest gitara, na innych pojawiają się obrazki do zaznaczenia.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#625 denis333
to jest zależne od zalogowania się kontem google.
#626 Lowca_Androidow
Aktualnie czytam cykl: "Owen Yeates" autorstwa Eugeniusza Dębskiego.
Jest to 8 części. Czyta Bąk i jak dla mnie idealnie wpasował sie stylem do tego cyklu.
Jest to sensacja osadzona w przyszłości z dozą humoru.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#627 matius
Fajne to?
#628 Lowca_Androidow
Tak, mnie się podoba, jeśli czytałeś Scykl Stalowy Szczur Harry Harrisona to można powiedzieć, że to coś w tym stylu. Coś się dzieje, zabawki przyszłości, dedektyw, szukanie sprawcy, niebezpieczeństwo, humor i do tego dobry lektor.
#629 lwica
Witajcie. :) Ja obecnie czytam "Hazard" Chmielewskiej, oraz drugą część książki pt. "Dziesięć płytkich oddechów".
#630 Lowca_Androidow
Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej
#631 lwica
--Cytat (Łowca_Androidów):
Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej
--Koniec cytatu
Łowco, żałój! Piszę na prawdę fajne książki, pełne humoru.
#632 misiek
Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.
#633 misiek
To jest ta od Lesia? Dobra- poprzedniego posta nie było. Pomyliłem ją z kim innym.
#634 tomecki
Oo, kilka części osobiście Owena nagrywałem i rzeczywiście takie stalowoszczurowe to jest. Inna rzecz, że pan Bąk się w jednej z nich meega epicko potknął był i zamiast maznąć wacikiem po ramieniu to wackiem maznął no i kupa śmiechu w studio była.
#635 misiek
Tu teraz by przydało się dać mega kciuka w górę.
#636 jamajka
Interesujący przykład pobłażliwego potraktowania bez sprawdzenia. :p
--Cytat (łysy):
Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.
--Koniec cytatu
#637 Monia01
Skończyłał`m właśnie "Tatuażystę z Auschwitz". Teraz chyba biografia `wojewódzkiego.
🇺🇦 🇵🇱
#638 matius
I co o tej książce sądzisz Monia?
#639 Monia01
Zaraz wrzucę recenzję na bloga :D
🇺🇦 🇵🇱
#640 lwica
Dziś biorę się za książkę "Zanim się pojawiłeś". :)