EltenLink

Co teraz czytacie?

Back to Literatura

#621 balteam

ok thx pobieram

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-09 17:17

#622 balteam

zaznaczyłem pole, ale wymaga i tak dźwiękowych zadań po angielsku, ehh, wyrwane zdanie daje i mam je napisać.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-12-09 17:33

#623 matius

Tylko kliknołem nie jestem robotem i dałem pobierz i tyle.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-12-09 17:48

#624 Lowca_Androidow

To jest nie wiadomo od czego zależne, na jednych systemach wystarczy zaznaczyć pole i jest gitara, na innych pojawiają się obrazki do zaznaczenia.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-12-09 17:54

#625 denis333

to jest zależne od zalogowania się kontem google.

2018-12-09 17:56

#626 Lowca_Androidow

Aktualnie czytam cykl: "Owen Yeates" autorstwa Eugeniusza Dębskiego.
Jest to 8 części. Czyta Bąk i jak dla mnie idealnie wpasował sie stylem do tego cyklu.
Jest to sensacja osadzona w przyszłości z dozą humoru.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-12-25 17:18

#627 matius

Fajne to?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-12-25 17:19

#628 Lowca_Androidow

Tak, mnie się podoba, jeśli czytałeś Scykl Stalowy Szczur Harry Harrisona to można powiedzieć, że to coś w tym stylu. Coś się dzieje, zabawki przyszłości, dedektyw, szukanie sprawcy, niebezpieczeństwo, humor i do tego dobry lektor.

2018-12-25 17:24

#629 lwica

Witajcie. :) Ja obecnie czytam "Hazard" Chmielewskiej, oraz drugą część książki pt. "Dziesięć płytkich oddechów".

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-12-25 17:41

#630 Lowca_Androidow

Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej

2018-12-25 17:57

#631 lwica

--Cytat (Łowca_Androidów):
Moja była namiętnie kiedyś czytała Chmielewską, kupowaliśmy wszystkie książki jakie się pokazywały w księgarniach :) Ja nie przeczytałem żadnej

--Koniec cytatu
Łowco, żałój! Piszę na prawdę fajne książki, pełne humoru.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-12-25 23:05

#632 misiek

Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-12-25 23:59

#633 misiek

To jest ta od Lesia? Dobra- poprzedniego posta nie było. Pomyliłem ją z kim innym.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-12-26 00:01

#634 tomecki

Oo, kilka części osobiście Owena nagrywałem i rzeczywiście takie stalowoszczurowe to jest. Inna rzecz, że pan Bąk się w jednej z nich meega epicko potknął był i zamiast maznąć wacikiem po ramieniu to wackiem maznął no i kupa śmiechu w studio była.

2018-12-26 00:32

#635 misiek

Tu teraz by przydało się dać mega kciuka w górę.

2018-12-26 00:35

#636 jamajka

Interesujący przykład pobłażliwego potraktowania bez sprawdzenia. :p
--Cytat (łysy):
Wiesz kotku- dla kobiet pewnie tak.

--Koniec cytatu

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-12-26 14:26

#637 Monia01

Skończyłał`m właśnie "Tatuażystę z Auschwitz". Teraz chyba biografia `wojewódzkiego.

🇺🇦 🇵🇱
2018-12-28 20:16

#638 matius

I co o tej książce sądzisz Monia?

2018-12-28 21:13

#639 Monia01

Zaraz wrzucę recenzję na bloga :D

🇺🇦 🇵🇱
2018-12-28 21:57

#640 lwica

Dziś biorę się za książkę "Zanim się pojawiłeś". :)

2019-01-27 16:32