Hahahahahhahaha, Juuliiitko, rozbroiło mnie to. :D :D :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Z forum informatyka: Nowy: Sposób na wyłączenie kranu w laptopach . Autor: mojsior, wpisy: 4, Nowe: 4 Od kiedy laptop wyposarzony jest w kran? Jak wyłączyć? Zakręcić :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie, no... Eltenowe forum najlepszym przykładem pomyłek, rozwaliło mnie totalnie :D bo tak chyba to brzmieć nie miało... "Pierwszy uczestnik jeśli dobrze odpowie na trzy pytania to po zakręceniu kałem lub karuzelą..."
Dobrze, że nie remorde :D ja dziwne rzeczy piszę ale nie jestem w stanie tego przytoczyć. Jedyne co pamiętam to to, że zawsze zamiast kury piszę... Wiadomo co. :D
Paykuba. Czyżby pani chciała założyć kolejny serwis w stylu paypal? Trochę czasu temu brat opowiadał mi, że dawno gdzieś widział skarpety, na których było napisane skarpety menskie.
Zara zara. Od kiedy mamy się logować na jakieś futurystyczne konga? To hyba jest do grania. Nooo to ciekawe. Czy google nie wystarczą samochody autonomiczne? xd