Śmieszna pomyłka interpretacyjna. Wchodzę sobie na bloga figa z makiem, bo może akurat coś do zjedzenia będzie. I widzę wpis pod tytułem przy Tobie Weronika Juszczak. Se myślę, na łapki Tuxa, przecież przy mnie nie ma żadnej Weroniki. Dopiero potem ogarnęłam, że to jakaś piosenka
"Nasturcjo nasza" tak zawsze słyszałam na pogrzebach. :D I zastanawiałam się o jaką nasturcję chodzi. --Cytat (jamajka): Na mszy była też sławna nacudja, wzięło się od słów: na, cud, Jonasza. Niektórzy to przerabiali na "nasturcję". Już nie mówiąc o: módl się za nami grzecznymi, a także, moje ulubione: jajko w niebie, ptaki na ziemi. :p
Komunikat na pewnej stronie. Rozpowszechnianie niniejszego materiału w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, utrwalanie lub kopiowanie materiału w celu rozpowszechnienia w szczególności zamieszczanie na innym serwerze, przekazywanie drogą elektroniczną i wykorzystywanie materiału w inny sposób niż dla celów własnej edukacji bez zgody właściela serwisu zabronione.
OOO. Ja się kiedyś zapytałam koleżanki na kolonii, czy idzie z nami do Zakopanego jutro. A chodziło mi o to, czy idzie na gniazdo, ale akurat druga dziewczyna mówiła coś o Zakopanym, więc mi się pomieszało. Jest nagranie na blogu u Moonlight 22, o nazwie jedenaste popołódnie, i tam tą moją pomyłeczkę słychać. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Rozmowa z wczoraj. Przyjaciółka: My idziemy zapalić, jak chcesz wyjść to prosto, prosto i na lewo. Ja: Nie zamierzam wdychać tego dymu. Telewizor: No bez przesady! Nie narzekaj. :D
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".
A głos jak ostra palaczka. --Cytat (lola): Rozmowa z wczoraj. Przyjaciółka: My idziemy zapalić, jak chcesz wyjść to prosto, prosto i na lewo. Ja: Nie zamierzam wdychać tego dymu. Telewizor: No bez przesady! Nie narzekaj. :D
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
rezultatem wyszukukiwania frazy analiza będą tylko wyniki zawierające dokładnie to wyrażenie, Taki to komunikat możemy przeczytać na oficjalnej stronie oferty dydaktycznej mojej uczelni.
Właśnie sobie to wyobraziłem :wrrrr. --Cytat (johnson): Jestem se z mamą w sklepie. Kupujemy faworki a ja: o, to będzie dobre do kawy z amoniakiem. Miało być z ajerkoniakiem.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Może to nie jest jakieś niewiadomo jak śmieszne, ale słuchałam sobie coveru i w pewnym momencie zrozumiałam zamiast "gwiazd", to "miast", i wyszło: "Nad nami niebo pełne spadających miast".
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".