Pomyłka to, to może i nie jest, ale. Gadam Sobie z pewną koleżanką na teamtalku, i mówie, ooo, ten mikrofon zbiera nawet telewizor z pokoju, a w telewizji : "Jesteś podły!" :D Te słowa odwzorowały moje uczucia do tego mikrofonu.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Fragment otrzymanej przeze mnie wiadomości prywatnej Zauważyłem,iż nie każdy podaje swoje imię i nazwisko lub podaje nie prawdziwe. U Ciebie rozumiem jest prawdziwe. Pytam się o to, iż nie każdy podaję lub podaje nie prawdziwę. Moja wiadomość napisana na grupę klasową Witajcie. Jutro chyba nie będzie mnie wczoraj, gdyż dopadł mnie prawdopodobnie wirus grypy. W związku z tym mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi nagrać, lub w miarę dokładnie streścić przebieg jutrzejszego spotkania dotyczącego matury?
A u nas kiedyś w kościele była taka dziwna sytuacja. Mianowicie na mszy chrzcielnej ksiądz wymawiając imię dziecka zamiast powiedzieć Gabrielu ja ciebię chrzczę to powiedział Gabrierze. Pozdrawiam.
Nagrywam się w nocy komuś. Zimno, jak w dupie najaranej murzynki. Chociaż stop. Nie wiem, jak jest w dupie najaranej murzynki w sumie, ale tam afryka, gorąco, to zimno.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.