"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Sytuacja z przedwczoraj: Wchodzę do pokoju, jest tam rodzinka i oglądają w telewizji no i wchodzę z radosnym okrzykiem: Lynuuuuuux! A w telewizji zaraz po mnie kobiecinka z nie wiem jak opisać jakim głosem: Kocham Cię.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
missclicki z klawiatur najlepsze. Najsłynniejsze to gej zamiast hej i co się srało zamiast co się stało, z angielskich np. duck zamiast fuck. W brajlu też takie były, ja kiedyś, jeszcze za czasów podstawówki, czytam nauczycielowi wypracowanie i du... du... a, tam miało być duża. Oczywiście szusty punkt w ż się nie wybił i wyszło p.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Często tak mi się dzieje. Moja maszyna brajlowska nie dobija trzeciego punktu. I na przykład jak podpisuję jakąś kartkę to w najgorszym wypadku wychodzi Faąbida zamiast Paulina
Siedzę ja sobie dzisiaj i smaruję uczulenie na rękach Fenistilem. Piszę o tym, bo to istotne jest. Tak siedzę i mówię: "Całą maść wykorzystam". Na to w odpowiedzi słyszę tekst z filmiku, który oglądał znajomy na yt: "Gdzie? Na facebooku?". :D I powiedzcie mi, ja ktu żyć? :D
Hmmm. Siedzimy Sobie na kolonii, i mieliśmy taką koleżankę, która bardzo narzekała. Więc Iza mówi, ojej, Daria, pewnie znowu narzeka. A Ktoś z tamtej sypialni chyba rozmawiał przez telefon, i powiedział No. Tak się to fajniusio zgrało. Albo, Ja kiedyś przygotowywałam słowniczek, z angielskiego na Polski. NO, i tam było, get reddy for bet, co ja przetłumaczyłam gotować się do łóżka. :D :D Dobrze, że koleżanka, tego nie zapisała, a z drugiej strony szkoda, żę jej Pani wtedy na Angliku nie odpytała, a tyle się na pracowałyśmy.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.