Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#61 Celtic1002
Leżę, kurde, leżę. :D
Anna Frankowska
#62 pates
raz zbyt szybko mówiłem i proszę.
Z drzemem siadaliśmy przed zjadanym chlebem, chodziło o coś w stylu że drzem jak na chlebie to bez masła
#63 daszekmdn
Może to nie pomyłka ale?
Gdoo poozznaa kdzie taag moowiaa, z tchegoo to styl?'
#64 hryniek
Ja wiem, ale nie powiem, bo to ja wpadłem na zrobienie czegoś takiego. Myśleć!
#65 Paulinux
Sytuacja z przedwczoraj:
Wchodzę do pokoju, jest tam rodzinka i oglądają w telewizji no i wchodzę z radosnym okrzykiem:
Lynuuuuuux!
A w telewizji zaraz po mnie kobiecinka z nie wiem jak opisać jakim głosem:
Kocham Cię.
#66 Celtic1002
Hahahahahahaahahah.
Anna Frankowska
#67 Paulinux
Sytuacja sprzed chwili: napisałam Majajka zamiast Jamajka
#68 Irniss
Lisz jak chcesz zamiast pisz jak chcesz xD. moja włąsna pomyłka pisemna
#69 gumeczka3
hahahaha
#70 mikolajholysz
missclicki z klawiatur najlepsze. Najsłynniejsze to gej zamiast hej i co się srało zamiast co się stało, z angielskich np. duck zamiast fuck. W brajlu też takie były, ja kiedyś, jeszcze za czasów podstawówki, czytam nauczycielowi wypracowanie i du... du... a, tam miało być duża. Oczywiście szusty punkt w ż się nie wybił i wyszło p.
#71 Paulinux
Często tak mi się dzieje.
Moja maszyna brajlowska nie dobija trzeciego punktu. I na przykład jak podpisuję jakąś kartkę to w najgorszym wypadku wychodzi Faąbida zamiast Paulina
#72 daszekmdn
Z tego typu rzeczy: Wczoraj czytam Twittera i portal informacyjny zamiast straż napisał sraż :D, ja przez kilka pierwszych sekund what the? D
#73 gumeczka3
a moja mama powiedziała że musi ugotować naczynia
#74 Irniss
zamiast brak planów napisałam brak panów xD
#75 Paulinux
tak. Albo w jakiejś ankiecie było, czy potrafisz reozwiązać równanie z dwoma niewidomymi
#76 gumeczka3
hahahaha
#77 Celtic1002
Siedzę ja sobie dzisiaj i smaruję uczulenie na rękach Fenistilem. Piszę o tym, bo to istotne jest. Tak siedzę i mówię: "Całą maść wykorzystam". Na to w odpowiedzi słyszę tekst z filmiku, który oglądał znajomy na yt: "Gdzie? Na facebooku?". :D I powiedzcie mi, ja ktu żyć? :D
Anna Frankowska
#78 lwica
Hmmm. Siedzimy Sobie na kolonii, i mieliśmy taką koleżankę, która bardzo narzekała. Więc Iza mówi, ojej, Daria, pewnie znowu narzeka. A Ktoś z tamtej sypialni chyba rozmawiał przez telefon, i powiedział No. Tak się to fajniusio zgrało. Albo, Ja kiedyś przygotowywałam słowniczek, z angielskiego na Polski. NO, i tam było, get reddy for bet, co ja przetłumaczyłam gotować się do łóżka. :D :D Dobrze, że koleżanka, tego nie zapisała, a z drugiej strony szkoda, żę jej Pani wtedy na Angliku nie odpytała, a tyle się na pracowałyśmy.
#79 Paulinux
powiedziałam pospieprz się zamiast pospiesz się
#80 marcysia
zamiast fasolka to safolka.