No nieźle :D Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Spotted: Hajnówka 11 godz. … Witam. Szukam dobrego mechanika. Samochód na wolnych obrotach robi pyr pyr pyr pyr a na wysokich łututututu i się cały cięsie. Szukam fachowca, który jest W stanie mi to naprawić. Odezwę się na priv”
Ja wiem, że to trochę nie ten wątek, bo to pomyłka systemu automatycznego, ale że takiego wątku jeszcze nie ma, no to wysyłam tu. Otóż testowałam sobie dyktowanie w Wordzie i powiedziałam: "To jest test przecinek rozprawiam o takim długim przecinek gibkim kiju kropka". I co dostałam? To jest test, rozprawiam o takim długim Szczecinek egipskim kiju.
Nie wierzę, że ten youtuber żyje. CeZik, czyli Cezary Nowak, to urodzony w 1885 roku wokalista, multiinstrumentalista, kompozytor, youtuber oraz twórca projektu KlejNuty. Widać, że na komórkomanii można wiele ciekawych informacji znaleźć.
No to ja nie wiem, jakie ja mam Swoje podglądy polityczne określam jako: (1 oznacza "zdecydowanie liberalne", natomiast 7 "zdecydowanie konserwatywne")