Ja: Wiesz co, chyba jestem chora przez to pieprzenie o koronie. Zvonimir: A mnie to nie obchodzi. Ja: A, że jestem chora, no spoko. On: Nie nie, to pieprzenie :D
Zagadka, o co chodziło tej pani? Podpowiedź, komentarz z grupy niewidomych na FB Ja przy okazji pozwolę sobie zadać pytanie czy system to to kąt jest również aktywny w Toruniu i jeśli tak to mam komórkę z Androidem czy jest możliwe żebym z niego korzystała jak tak to w jaki sposó przepraszam źle mi wpisało oczywiście miało być to to pomnik
A ja właśnie znalazłam na lokalnej grupie co następuje: Witam. Możliwe ktoś ma na oddanie sztuczne członkę? Jestem samotna matka i nie mam możliwości kupić. A tak chcę, żeby mój synek otrzymał święte.
Chodzi oczywiście o choinkę, ale to pierwsze wrażenie... Bezcenne. :)
Obstawiam rozwiązanie, że chodziło o Totupoint. :) Ale nazwy dobre. Po lekkiej modyfikacji "Totukąt" mogłoby być nazwą systemu szukającego komuś miejsca do przenocowania, albo systemu nawigacyjnego prowadzącego tylko z kąta w kąt, a "Totupomnik" tylko od pomnika do pomnika. :D -- (Paulinux): Zagadka, o co chodziło tej pani? Podpowiedź, komentarz z grupy niewidomych na FB Ja przy okazji pozwolę sobie zadać pytanie czy system to to kąt jest również aktywny w Toruniu i jeśli tak to mam komórkę z Androidem czy jest możliwe żebym z niego korzystała jak tak to w jaki sposó przepraszam źle mi wpisało oczywiście miało być to to pomnik
Cytat: "Kaseta pochodzi z domowej kolekcji i przeleżała w szafladzie" Ktoś ma jakiś pomysł czym jest szaflada? To taka ukryta szuflada w szafie, czy może lada z szafą z szufladami tak jak u nas w bibliotece? Swoją drogą tam też chyba chowano kasety.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Chowano chowano, kiedyś, jak byłam nieco zbyt aktywna, to mnie babka zaprosiła za tę ladę i dała sobie popatrzeć. No od góry do dołu same szafki z kasetami. :D
Nie chcę tworzyć ankiety, bo wierzę, że projekt dotyczy na tyle specyficznego „produktu”, że bardziej zależy mi na głębszym poznaniu grupy docelowej niż na opieraniu się o suche statystki. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą mi, proszę odezwać się w wiadomości prywatnej bądź w komentarzach