Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 83 / 87 Następna

LordKiller

#1641 ·

Dzięki, zaraz sprawdzę sobie to. A czy ten tryb działa w locie w sensie gdy jesteśmy w przestrzeni powietrznej lotniska?

LordKiller

#1642 ·

Mi się eurofly aktualizuje automatycznie. Jak? Ano dodałem sobie skrót o nazwie eurofly, ale tak naprawdę jest to skrót do launchera.

Rogan

#1643 ·

Nie, eksplorację można włączyć tylko na lotnisku.

iwkan

#1644 ·

Sprawdziłam i u mnie się też automatycznie aktualizuje, bo mam zaznaczone aktualizacja w tle o ile dobrze pamiętam.
Слава Україні! Sława Ukraini!

grzegorzm

#1645 ·

Słuchajcie, gdzie sprawdzić ile lotów konkretnym samolotem się przeleciało? Czy to jest tak, że jak się wyląduje to gra nie wchodzi do ekranu głuwnego, tam gdzie są wszystkie opcje typu wyjście i tak dalej?

LordKiller

#1647 ·

Alt +enter i tab aż powie dziennik pokładowy i nadół strzałką i ci powie.

iwkan

#1648 ·

czy coś się zmieniło znowu w prędkości z lądowaniem, bo ostatnio znów mam problem. I w końcu nie wiem jak lądować, bo albo mi zwalnia aż za bardzo albo znowu mam za dużą prędkość. Chodzi mi o ten mooneyj20
Слава Україні! Sława Ukraini!

Rogan

#1649 ·

Lądujecie dalej z prędkością przeciągnięcia plus 2, 3. Zapraszamy na discorda, tam Midek dobrze opisuje tę procedurę.

LordKiller

#1650 ·

AAAAAAA ja już przestałem w to grać, bo już się wkurzyłem na te zasady lądowania. Poza tym trening jest przydługi i nie chce mi się. To powinno być kilka lotów i koniec.

adelcia

#1651 ·

witaj w klubie:D chociaś ja z innego pwodu przestałam ale teś
-- (LordKiller):
AAAAAAA ja już przestałem w to grać, bo już się wkurzyłem na te zasady lądowania. Poza tym trening jest przydługi i nie chce mi się. To powinno być kilka lotów i koniec.

--

Rogan

#1652 ·

Ja na przykład teraz mniej latam, bo nie ma to jakiegoś większego sensu. Mogę nabijać punkty rankingowe, ale po co? I tak będą zresetowane z chwilą wyjścia pełnej persji. Natomiast wszystkie wprowadzone zmiany testuję i uczę się do nich, by później, gdy pełna wersja wyjdzie, mieć ułatwiony start. Wówczas będę latał na pewno i to nałogowo. :D

LordKiller

#1653 ·

-- (adelcia):
witaj w klubie:D chociaś ja z innego pwodu przestałam ale teś A co się stało?
-- (LordKiller):

--

--

adelcia

#1655 ·

ja nie ogarniałam poruszanie się po lotnisku po lądowaniu, i parkowanie nieraz zajmowało mi 20 i więcejminut, i że juś nie wspomnę o wchodzeniu w strefę bespieczęstwa itp.
w końcu mnie te lotniska po lądowaniu przerosły i przestałam.
teraz widzę że jestjuś ta exploracj; więc juś było by lepiej, ale cóś zrobii ją zapóżdno jak juś się poddałam całkowicie.
-- (LordKiller):
A co się stało?

--

LordKiller

#1656 ·

Ja po lądowaniu wychodzę z gry i wtedy zalicza.

matius

#1657 ·

I to jest sposob. xd
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

adelcia

#1658 ·

ja bym tak niemogłam, bo ja nie lubię ogołem uproszczeń, i jak nie mogę robić tak jak się ma no to lipa.
-- (LordKiller):
Ja po lądowaniu wychodzę z gry i wtedy zalicza.

--

Rogan

#1659 ·

Czołem,
jutro (tj. 01.04) nastąpi reset wszystkich rankingów Eurofly.
Zostaną zresetowane punkty oraz zarobki.
Nie utracimy posiadanych już kwalifikacji z lotów treningowych.

adelcia

#1660 ·

Edytowano
ale że co? że to juś będzie wersja stabilna czy czemu takie coś? no chyba że to ten chujowy 1 kwietnia no to wszystko jasne.
-- (Rogan):
Czołem,
jutro (tj. 01.04) nastąpi reset wszystkich rankingów Eurofly.
Zostaną zresetowane punkty oraz zarobki.
Nie utracimy posiadanych już kwalifikacji z lotów treningowych.

--
Poprzednia 83 / 87 Następna