#1641 LordKiller Archived
Dzięki, zaraz sprawdzę sobie to. A czy ten tryb działa w locie w sensie gdy jesteśmy w przestrzeni powietrznej lotniska?
#1642 LordKiller Archived
Mi się eurofly aktualizuje automatycznie. Jak? Ano dodałem sobie skrót o nazwie eurofly, ale tak naprawdę jest to skrót do launchera.
#1643 Rogan
Nie, eksplorację można włączyć tylko na lotnisku.
#1644 iwkan
Sprawdziłam i u mnie się też automatycznie aktualizuje, bo mam zaznaczone aktualizacja w tle o ile dobrze pamiętam.
#1645 grzegorzm
Słuchajcie, gdzie sprawdzić ile lotów konkretnym samolotem się przeleciało? Czy to jest tak, że jak się wyląduje to gra nie wchodzi do ekranu głuwnego, tam gdzie są wszystkie opcje typu wyjście i tak dalej?
#1646 LordKiller Archived
Tak jest w treningu że wychodzi
#1647 LordKiller Archived
Alt +enter i tab aż powie dziennik pokładowy i nadół strzałką i ci powie.
#1648 iwkan
czy coś się zmieniło znowu w prędkości z lądowaniem, bo ostatnio znów mam problem. I w końcu nie wiem jak lądować, bo albo mi zwalnia aż za bardzo albo znowu mam za dużą prędkość. Chodzi mi o ten mooneyj20
#1649 Rogan
Lądujecie dalej z prędkością przeciągnięcia plus 2, 3. Zapraszamy na discorda, tam Midek dobrze opisuje tę procedurę.
#1650 LordKiller Archived
AAAAAAA ja już przestałem w to grać, bo już się wkurzyłem na te zasady lądowania. Poza tym trening jest przydługi i nie chce mi się. To powinno być kilka lotów i koniec.
#1651 adelcia
witaj w klubie:D chociaś ja z innego pwodu przestałam ale teś
-- (LordKiller):
AAAAAAA ja już przestałem w to grać, bo już się wkurzyłem na te zasady lądowania. Poza tym trening jest przydługi i nie chce mi się. To powinno być kilka lotów i koniec.
--
#1652 Rogan
Ja na przykład teraz mniej latam, bo nie ma to jakiegoś większego sensu. Mogę nabijać punkty rankingowe, ale po co? I tak będą zresetowane z chwilą wyjścia pełnej persji. Natomiast wszystkie wprowadzone zmiany testuję i uczę się do nich, by później, gdy pełna wersja wyjdzie, mieć ułatwiony start. Wówczas będę latał na pewno i to nałogowo. :D
#1653 LordKiller Archived
-- (adelcia):
witaj w klubie:D chociaś ja z innego pwodu przestałam ale teś A co się stało?
-- (LordKiller):
--
--
#1654 LordKiller Archived
A co się stało?
#1655 adelcia
ja nie ogarniałam poruszanie się po lotnisku po lądowaniu, i parkowanie nieraz zajmowało mi 20 i więcejminut, i że juś nie wspomnę o wchodzeniu w strefę bespieczęstwa itp.
w końcu mnie te lotniska po lądowaniu przerosły i przestałam.
teraz widzę że jestjuś ta exploracj; więc juś było by lepiej, ale cóś zrobii ją zapóżdno jak juś się poddałam całkowicie.
-- (LordKiller):
A co się stało?
--
#1656 LordKiller Archived
Ja po lądowaniu wychodzę z gry i wtedy zalicza.
#1657 matius
I to jest sposob. xd
#1658 adelcia
ja bym tak niemogłam, bo ja nie lubię ogołem uproszczeń, i jak nie mogę robić tak jak się ma no to lipa.
-- (LordKiller):
Ja po lądowaniu wychodzę z gry i wtedy zalicza.
--
#1659 Rogan
Czołem,
jutro (tj. 01.04) nastąpi reset wszystkich rankingów Eurofly.
Zostaną zresetowane punkty oraz zarobki.
Nie utracimy posiadanych już kwalifikacji z lotów treningowych.
#1660 adelcia
ale że co? że to juś będzie wersja stabilna czy czemu takie coś? no chyba że to ten chujowy 1 kwietnia no to wszystko jasne.
-- (Rogan):
Czołem,
jutro (tj. 01.04) nastąpi reset wszystkich rankingów Eurofly.
Zostaną zresetowane punkty oraz zarobki.
Nie utracimy posiadanych już kwalifikacji z lotów treningowych.
--