EltenLink

#1561 adelcia

teś go mam.
-- (iwkan):
Dzięki. I już mam nowy samolot.beecrafta bonanzę.

--

2024-02-28 04:08

#1562 iwkan

A mam pytanie czy ktoś latał z poznańskiego lotniska? Bo nie mogę znaleźć yanki

Слава Україні! Sława Ukraini!
2024-02-28 08:23

#1563 grzegorzm

podrzuci ktoś link do eurofly 2?

2024-02-28 23:24

#1564 iwkan

Oczywiście, że podrzuci. Mówisz i masz. :D A oto link:

https://www.stefankiss.sk/files/eurofly2/Eurofly_2_ful_setup.exe

2024-02-29 00:25

#1565 iwkan

Mam nadzieję, że wszystko jest ok. W razie czego mam też instalkę.

2024-02-29 00:26

#1566 adelcia

a ja definitywnie stwierdziłam że ta gra kostuje mnie zbyt dużo energii, zwłaszcza parkowanie, i że nie dam się tak dalej męczyć.
biorę pauzę a być może kiedyś póżdniej, jak wieża będzie nawigować naziemi, to spróboję.

2024-02-29 02:13

#1567 iwkan

A ja mam już nowy samolot bonanzę.

2024-02-29 05:17

#1568 LordKiller Konto zarchiwizowane

Też mam bonanzę.

2024-03-01 19:18

#1569 lalar123

No to miałem ostatnio też na dwa i dziób na zero nawet zmniejszyłem przepustnice na 2 bo ktoś gadał, że przy lądowaniu musisz być na drugim biegu. No i banc!

Podłe świnie z blizzarda niech was zabierze dżuma.
2024-03-04 08:37

#1570 iwkan

Przy lądowaniu wciskasz alt+end, i wtedy wszystko ustawia się na zero. Nie może być bieg na dwa, bo wtedy nigdy nie wylądujesz.

2024-03-04 11:43

#1571 iwkan

Witajcie. Co mam robić, gdy się pojawia błąd nie ma takiego klucza w słowniku. I wtedy mi się wyłącza eurofly.

2024-03-04 11:47

#1572 Rogan

Co powoduje ten błąd?

2024-03-04 12:26

#1573 iwkan

To się pojawia przy włączaniu radia

2024-03-04 13:46

#1574 midek

pojawila sie nowa wersja ef3 oto lista nowosci: 16 marca 2024

- Zmodyfikowana aerodynamika podczas lądowania. Samolot stopniowo traci prędkość po zmniejszeniu mocy do 0, dlatego wskazane jest wykonanie manewru lądowania
z prędkością przeciągnięcia (plus10km/h).
- Naprawiono błąd, w wyniku którego można było ustawić klapy bez zasilania.
- Naprawiono problem z cofaniem się podczas ręcznego przeglądania mapy. .
- Naprawiono problem z usuwaniem ulubionych punktów.- Naprawiono problem polegający na tym, że lot bez pasażerów po wylądowaniu nie był oceniany, chyba że poproszono o przypisanie bramki.
- Naprawiono problem polegający na tym, że naciśnięcie alt+end nie zmniejszało mocy do 0.
- Naprawiono błąd powodujący wyświetlanie nieprawidłowego czasu lotu w planie lotu.
- Wyłączono możliwość powrotu do menu po ukończeniu lotów szkoleniowych za wyjątkiem przejścia na wyższy poziom szkolenia.
- Dodano ocenę lotu do wszystkich typów lotów, łącznie ze szkoleniem.
- Dodano informacje o stanie samolotu w przypadku katastrofy lub wypadku śmiertelnego.
- Wdrożono ocenę lotów firmowych.
- Dodano okno z aktualnościami i nowymi lotniskami w sekcji O programie. Można je odczytać naciskając klawisz Tab.
- Dodano wsparciedla niestandardowych dźwięków. W folderze danych użytkownika w obszarze Audio można utworzyć podfolder dla Samolotu, Mapy lub Dźwięków i zapisać tam niestandardowe dźwięki. Możliwe jest także utworzenie folderu o nazwie Samoloty i utworzenie podfolderu dla każdego konkretnego statku powietrznego, aby wstawić własne dźwięki tylko dla tego samolotu.
- Dodano opcję określenia kąta przechylenia skrzydła w systemie autopilota. Wartości banku i pochylenia muszą być oddzielone przecinkiem.
- Dodano opcję określenia kąta pochylenia nosa w systemie autopilota. Wartości wysokości i nachylenia muszą być oddzielone przecinkiem.
- Przerwy w wieży można włączać i wyłączać w ustawieniach programu na karcie Lot.
- Dodano opcję resetowania bieżącego treningu. Na liście aktualnych treningów po naciśnięciu klawisza Tab znajduje się przycisk Reset.

- Naprawiono wiadomości audio.
- Dodano opcję zatrzymania odtwarzania wiadomości za pomocą klawisza Escape.
- Dodano obsługę oddzielnego dźwięku dla prywatnych wiadomości. Dźwięk nazywa się Message2.
- Dodano wydarzenia na czacie. Można je włączyć lub wyłączyć, a także ustawić sposób powiadamiania za pomocą klawiszy ctrl+L w komunikatorze.
- Dodano obsługę oddzielnego dźwięku dla wydarzeń na czacie. Dźwięk nazywany jest zdarzeniem komunikatu.
- Dodano opcję wyświetlania lokalizacji nadawcy po naciśnięciu klawisza F2 w komunikatorze.

- Dodano budynki lotniskowe.
- Dodano sygnalizatory dla taksówek Alpha i Bravo z parkingu i obszaru głównego.
- Dodano opcję wyciszenia sygnalizatorów po określonej liczbie sekund, jeśli dron jest nieruchomy. Liczba sekund jest opcjonalna w ustawieniach programu w zakładce Lot.
- Po opuszczeniu pasa startowego dodano polecenie powrotu na wieżę w określonym kierunku.
- Dodano eksploratora lotniska. Aktywowany przez naciśnięcie alt+e na ziemi i ma swoją własną pomoc dzięki alt+h. Skalę można zmieniać za pomocą kółka myszy, a aktualną pozycję można określić za pomocą klawiszy strzałek.

2024-03-19 02:34

#1575 midek

konkrety: 1. mozna eksplorowac lotnisko (alt e i chodzimy strzalkami). 2. mozna resetowac trening. 3. zmienily sie warunki ladowania
1. ladujemy z predkoscia przeciagniecia plus 10 np. dla airbusa a300 jest to okolo 235km/h plus 10 czyli 245. jak zejdziemy ponizej tej wartosci samolot spada jak kamien. kolejna glupia zmiana to ladowanie nasrodku pasa. przy duzych samolotach wlaczamy wszystko hamujace, spojlery, ciag wsteczny a po przekroczeniu 50km/h przelaczamy sie na tryb kolowania i hamulce. jak wylecimy z pasa wieza pomoze nam wrocic na pas podajac kurs.
uwazajcie na ten krotki pas, latwo sie rozpiepszyc. poza tym nawet na treningu zarabiamy punkty karne, porabane jak cale zasady ef3.

2024-03-19 02:38

#1576 matius

Na treningu nie powinno być karnych, bo to w końcu trening

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-03-19 03:31

#1577 iwkan

Na małych lotniskach, podczas kontaktu z wieżą nie ma opcji proszenia o zezwolenia uruchomiania silników. A w tej nowej wersji jedną z przyczyn punktów karnych było właśnie uruchomienie silników bez zezwolenia. Więc co w takim układzie robić, gdy prośba o zezwolenie uruchomienia silników jest niemożliwa.

2024-03-19 06:20

#1578 mojsior

co na treningu się dostaje karniaki, kto to wymyśla xd.

2024-03-19 10:32

#1579 iwkan

No niestety tak. Pojęcia nie mam, kto to wymyślił.

2024-03-19 11:23

#1580 lalar123

Mam dość. Niech ludzie gadają ale mnie to w kówia! pobierała się ostatnio mi długo aktualizacja do eurofly3 i teraz do jasnej cholery wystartować nie mogę. Mam otwarte drzwi hangaru ustawiam plan lotu ustawiam lotnisko docelowe rozpędzam się, i nagle przy sto prędkości się rozbijam z niczego. fatalne opuźnienie. Jak kórwa opuźnienie, skoro z hangaru startowałem kiedyśnormalnie. Czy ciągle muszą być zmiany i nikt nawet nie będzie w treningu łaskaw pwiedzieć że się start zmienił, cholera jasna.

Podłe świnie z blizzarda niech was zabierze dżuma.
2024-03-19 16:35