#1401 iwkan
Witajcie. Gdy chcę przypisać radio do danego kraju na przykład do Polski i naciskam alt x, mam błąd i komunikat error. Wartość nie może być zerowa nazwa parametru value. Nie pokazują mi się też żadne stacje. Wiem, że gdy chcę słuchać radia nie zmieniając niczego, wtedy naciskam alt y. Ale wtedy mam również ten sam komunikat o którym wspomniałam wyżej. Gdy chcę przypisać nową radiostację to naciskam alt x.
#1402 mojsior
a u mnie launcher działa normalnie, nie muszę nic uruchamiać jako admin.
#1403 adelcia
hejcia, niedawno kolega pod ppodobnym twojim wpisem napisał cituję:
"bo to trzeba alt y"
-- (iwkan):
Witajcie. Gdy chcę przypisać radio do danego kraju na przykład do Polski i naciskam alt x, mam błąd i komunikat error. Wartość nie może być zerowa nazwa parametru value. Nie pokazują mi się też żadne stacje. Wiem, że gdy chcę słuchać radia nie zmieniając niczego, wtedy naciskam alt y. Ale wtedy mam również ten sam komunikat o którym wspomniałam wyżej. Gdy chcę przypisać nową radiostację to naciskam alt x.
--
#1404 adelcia
ej, a co to znaczy, jak mi piszęże mam 1
qualifikację?
bo nadal mam cessne ten malutky samolocik ale po ostatnim londowaniu mi to właśnioe wyskoczyło.
#1405 midek
Hej mala aktualizacja spolszczenia: zaktualizowaliśmy pliczki dot czujników i instrukcje dla pasażerów.
#1406 midek
no masz pierwszy oziom.
#1407 midek
Sluchajcie jak to jest z tym ladowaniem? dochodzimy do predkosci ladowania i wyskosci ponizej 20 metrow, mamy buczacy dzwiek od pasa i co?
#1408 midek
alt end czy ctrl end a moze po prostu end i myslnik? cholera lece juz piaty raz no i probuje moze tym razem sie skonczy sukcesom. zawzialem sie wyladuje w koncu!
#1409 zywek
alt+end nad pasem bezpośrednio, dla bezpieczeństwa lepiej chociaż z metr poniżej 20 nad gruntem.
#1410 midek
NO I TAK DUMALEM I ZROBILEM.
#1411 midek
NO TO JUTRO TRZA POWALCZYC DLUZEJ. DZISIAJ DWA LOTY SKUTECZNOSC POL NA POL.
#1412 iwkan
alt y używasz wtedy gdy chcesz słuchać jakiejkolwiek stacji radiowej niezależnie od tego gdzie jesteś. a alt x używasz wtedy, gdy chcesz na przykład słuchać słowackiego radia, gdy lecisz nad słowacją, polskiego gdy lecisz nad Polską. I alt x używasz tylko raz gdy chcesz daną stację przypisać do danego kraju. Bardzo dobrze to pokazał Stefan kiss na słowackim kanale. I potem gdy przelatujesz nad państwami to zamiast muzyki włączają ci się te stacje, które sobie przypisaliście.
#1413 iwkan
Ja też mam jakieś problemy z lądowaniem, szczególnie gdy chcę ustawić prędkość lądowania, wtedy spadam.
#1414 adelcia
teś z tym miałam problem do póki niezakumałam że nisza moc silnnika równa się i nisza prędkość tak to jest.
-- (iwkan):
Ja też mam jakieś problemy z lądowaniem, szczególnie gdy chcę ustawić prędkość lądowania, wtedy spadam.
--
#1415 adelcia
zanim mi się udało wwylądować, to się chyba 16 razy rozbiłam, więc jeszcze nie masz tak żle:D
-- (midek):
alt end czy ctrl end a moze po prostu end i myslnik? cholera lece juz piaty raz no i probuje moze tym razem sie skonczy sukcesom. zawzialem sie wyladuje w koncu!
--
#1416 adelcia
a jak to dokładnie robisz?
-- (iwkan):
--
#1417 zywek
@iwkan musisz wysunąć klapy do lądowania przed osiągnięciem prędkości przeciągnięcia, czy tam spadania, bo nie sprawdzałem, jak to teraz jest przetłumaczone.
#1418 zywek
Np. dla mojego saaba 340 wysuwam klapy na 3 poniżej predkości 300 km/h
#1419 diammand
Słuchajcie ma pytanie jak to jest teraz z londowaniem? mam sab 340 2 kategorii i dolatuje do lotniska nawet ils działa i wszystkie ustawienia mam tzn klapy prędkość odpowiednią i wysokość 19 nad lotniskiem i jest ten buczący sygnał nad pasem i powinienem londować ale jak dam alt end to zawsze się rozwalam czy ktoś może podpowiedzieć jak się ten ostatni krok robi żeby przyziemić?? bo już tyle razy się rozwaliłem że masakra a i jeszcze dodam że bieg mam na 2 ustawiony
#1420 LordKiller Konto zarchiwizowane
Trzeba się obracać.