#1421 lalar123
A ja tak troszkę z innej bańki. Bo tutaj są nażekacze co im się wersja polska niepodoba. Nie wiecie, że raz. Sztiefan niechce dać wszystkiego by móc wszystko przetłumaczyć tak jak lukasowi dał. Dwa, team ciężko pracuje by to spolszczenie było. Jak komuś się nie podoba niech se sam pracuje. Reszta będzie odpoczywała i narzekała na tego kogoś pracę. Mówisz że za głośno jeden z drógim. A dla mnie ok. A pozaty odczego do cholery masz ustawienia, żeby sobie po wyciszać czego nie chcesz?
#1422 diammand
Nie oto mi chodziło
#1423 diammand
ja już jestem ustawiony do londowania wszystko jest jak trzeba tylko ostatniego kroku mi brakuje kiedyś było alt end aleteraz się coś pozmieniało i jak daję alt end to się rozwalam więc nie wiem czy może samo end?
#1424 diammand
pytam bo nie chce znowu lecieć i coś źle zrobić bo szkoda czasu może mi ktoś podpowie?
#1425 adelcia
taa albo niech grają sobie w innym języku.
-- (lalar123):
A ja tak troszkę z innej bańki. Bo tutaj są nażekacze co im się wersja polska niepodoba. Nie wiecie, że raz. Sztiefan niechce dać wszystkiego by móc wszystko przetłumaczyć tak jak lukasowi dał. Dwa, team ciężko pracuje by to spolszczenie było. Jak komuś się nie podoba niech se sam pracuje. Reszta będzie odpoczywała i narzekała na tego kogoś pracę. Mówisz że za głośno jeden z drógim. A dla mnie ok. A pozaty odczego do cholery masz ustawienia, żeby sobie po wyciszać czego nie chcesz?
--
#1426 midek
a dajesz w tym sabie spojlery? podwozie wypuszczas?
#1427 midek
-- (zywek):
nie sprawdzałem, jak to teraz jest przetłumaczone.
-- No byś się nawet wstydził takie rzeczy pisać. to ja tu po noocach nie śpię, stringi zmieniam a Wam się nawet sprawdzić nie chce jak to przetłumaczyłem;p żenua normalnie. / powinno być już poprawnie być prędkość przeciągnięcia o ile pomnę.
#1428 adelcia
jeśli jest we właściwościach lotniska napisane żże jest 7 m nad morzem, jeśli jest tam napisane ze mogę być nakońcu 5m nad ziemią a potem się po godzinie 20 z tą żiemią zderzam, no to coś z tymi danymi chyba jest nietak.
no bo skoronie mogę być 5m nad ziemią to niech to jest napisane że np trzeba być 20 no to będę 20
#1429 adelcia
ja się przed chwilą na 19 metrach rozbiłam, i to jeszcze dobrze że nie trzymałam się tego, że wg właściwoścy lotniska mam być na pięciu:D chociaś 19 teś mnie akurat nieuratowało tym razem.
więc ten lot godzinę 20 popołudniu powtórzę
-- (diammand):
Słuchajcie ma pytanie jak to jest teraz z londowaniem? mam sab 340 2 kategorii i dolatuje do lotniska nawet ils działa i wszystkie ustawienia mam tzn klapy prędkość odpowiednią i wysokość 19 nad lotniskiem i jest ten buczący sygnał nad pasem i powinienem londować ale jak dam alt end to zawsze się rozwalam czy ktoś może podpowiedzieć jak się ten ostatni krok robi żeby przyziemić?? bo już tyle razy się rozwaliłem że masakra a i jeszcze dodam że bieg mam na 2 ustawiony
--
#1430 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ale ta gra zbugowana!!! Wylądowałem i chciałem dojechać na parking i się prubuję ustawić, a tu kurs się paguje i ja daję na 0 on i tak se jedzie gdzie chce.
#1431 Rogan
Też mam wrażenie, że dane dotyczące wysokości są trochę skopane. Ostatnio tak miałem i to wcale nie leciałem 5m nad ziemią, a większy ten margines błędu sobie zrobiłem. I teraz nie wiem czy zgłaszać takie lotniska, każde z osobna czy to jakiś ogólny defekt.
#1432 matius
To u mnie mimo dziobu na zero, klap schowanych i stałej prętkości to pokazuje mi różną wysokość nad poziomem gruntu.
#1433 LordKiller Konto zarchiwizowane
No bo może teren się zmienia, bo jak jest gurzysty teren to tak się dzieje niestety.
#1434 adelcia
pytanie tylko takie, że jak będę zarazchciała ten lot powtórzić to co? no bo jak się ustawię na 20 i więcej to juś może być wysoko,albo nie?
-- (Rogan):
Też mam wrażenie, że dane dotyczące wysokości są trochę skopane. Ostatnio tak miałem i to wcale nie leciałem 5m nad ziemią, a większy ten margines błędu sobie zrobiłem. I teraz nie wiem czy zgłaszać takie lotniska, każde z osobna czy to jakiś ogólny defekt.
--
#1435 mojsior
sprawdzajcie sobie moi drodzy tą wysokość npm, a nie gruntową i ważny skrót który żywek tłukł na swoim blogu ctrl średnik.
Bardzo fajnie że robicie co poniektórzy spolszczenie, osobiście uważam, że jest lepsze od tego co było w eurofly 2.
Dobra robota.
#1436 Rogan
Od poniedziałku wrócę do latania moim Airbusem, zobaczymy jak pójdzie. Początki Airbusowania były trudne. A propos spolszczenia najważniejsze jest to, że z ekipą tworzącą je mamy kontakt, nie to co z twórcami Eurofly. :) Ekipa jest otwarta na uwagi, zmienia jak zmienić trzeba, a to najważniejsze.
#1437 matius
Nowy lancher jest do pobrania na stronie?
#1438 LordKiller Konto zarchiwizowane
Jaki nowy launcher???
#1439 Rogan
Nie, nie ma nowego.
#1440 matius
Ja jeszcze nie zmieniłem z dziewiątki na dziesiątke. xd. Teraz to zrobiłem. Szkoda, że nie pokazuje ile już pobrał. A mam tu dość wolne łącze.