#681 tajan1991
a co do tych zasad bespieczeństwa dowiedziałem się że w słowackiej wersji pod czas mowy słychać np szeleszczenie kartek że niby ludzie czytają te instrukcje tam jeszcze maski tlenowe pasy no i inne takie.
#682 tajan1991
kolejne dziwne zachowanie, chciałem wypróbować lądowanie sos otworzyłem instrukcje, wykonałem wszystko jak należy i oczywiście wylądąwałem i w momencie kiedy zacząłem zmniejszać prędkość do zatrzymania się pokazało kolizję z ziemią co jest w tym wypadku bzdurą.
#683 pjetia
Ty masz tak jakieś dziwne problemy, że jak o nich czytam, to się zastanawiam, czy masz betę, czy pełną wersję... Weź sobie przeinstalój grę, zachowując etap, na którym skończyłeś.
--Cytat (tajan1991):
kolejne dziwne zachowanie, chciałem wypróbować lądowanie sos otworzyłem instrukcje, wykonałem wszystko jak należy i oczywiście wylądąwałem i w momencie kiedy zacząłem zmniejszać prędkość do zatrzymania się pokazało kolizję z ziemią co jest w tym wypadku bzdurą.
--Koniec cytatu
#684 pates
tajan, wyłącz poprostu silniki
#685 mojsior
może sobie przemodyfikował eurofly w asemblerze kto wie
#686 general39
a ma ktoś morze jakieś nowe samolotty?jeśli tak tto mugłby je ktoś tu w linku podrzucić?
#687 tajan1991
ja się zbieram do tego żeby coś stworzyć na podstawie danych jakie mam.
#688 pjetia
A co wam da tworzenie nowych samolotów, jeśli na normalnych są błędy?
#689 tajan1991
a tak o jakaś tam może satysfakcji no polecieć sobie tym nieszczęsnym iłem 62M z silnikami od tupolewa bo chyba nie znajdę oryginalnego
#690 general39
szkoda że niemorzna samemu certyfikatu robić
#691 zywek
Ja mam 62m gdzieś
#692 tajan1991
no i inne ruski nowoczesne też bym chciał zrobić jak chcesz mogę ci podsunąć specyfikacje.
#693 general39
niewarrto bo itak niebendom miały certyfikatóqw
#694 tajan1991
no jak chcesz.
#695 rylotek111
Kurde... Jak tak sobie czytam o tych problemikach, to chyba coraz mniej żałuję, że na macu sobie nie mogę pograć. W pierwszych wersjach mimo wszystko działało to dużo lepiej. Wiem, bo sobie grałem. Chyba że ja się zbiorę i albo zainstaluję najnowszą na starym lapku z windowsem, albo jeszcze raz zainstaluję windę na macu tylko po to, żeby sprawdzić, czy u mnie też się będą rozgrywały takie dramaty.:) Bo to się naprawdę aż odechciewa.
#696 tajan1991
po reinstalacji poprawiło się z hangarem, zobaczę resztę, ale to już chyba czwarta reinstalka była.
#697 general39
proszze o szybkom odpowieć mam 906 kilometrów doceluu i funkcje samolotu działająą w spowolnionym tempie a przez wienkrzą częśść lotu wsszzystko działało ktoś wie cojest granee?
#698 pates
może wiatr?
rylotek, ja nie mam żadnych problemów i dużo osób ich nie na
#699 general39
newiem wienkszość lotu było wszystko wpożądku i dopieero podkoniec sie zacieło przeinstalowałem gre zobaczymy
#700 tajan1991
Jeszcze jedna sugestia, od jakiegoś czasu kiedy zmieniam samolot zjeżdżam nim do hangaru i uważam że w takim wypadku samolot do jakiego wchodzę też powinien znajdować się w hangarze, to by było logiczne. A tak nie jest, trochę szkoda.