Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 35 / 87 Następna

tajan1991

#681 ·

a co do tych zasad bespieczeństwa dowiedziałem się że w słowackiej wersji pod czas mowy słychać np szeleszczenie kartek że niby ludzie czytają te instrukcje tam jeszcze maski tlenowe pasy no i inne takie.
Prawda jest okruchem lodu.

tajan1991

#682 ·

kolejne dziwne zachowanie, chciałem wypróbować lądowanie sos otworzyłem instrukcje, wykonałem wszystko jak należy i oczywiście wylądąwałem i w momencie kiedy zacząłem zmniejszać prędkość do zatrzymania się pokazało kolizję z ziemią co jest w tym wypadku bzdurą.

pjetia

#683 ·

Ty masz tak jakieś dziwne problemy, że jak o nich czytam, to się zastanawiam, czy masz betę, czy pełną wersję... Weź sobie przeinstalój grę, zachowując etap, na którym skończyłeś.
--Cytat (tajan1991):
kolejne dziwne zachowanie, chciałem wypróbować lądowanie sos otworzyłem instrukcje, wykonałem wszystko jak należy i oczywiście wylądąwałem i w momencie kiedy zacząłem zmniejszać prędkość do zatrzymania się pokazało kolizję z ziemią co jest w tym wypadku bzdurą.

--Koniec cytatu
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

pates

#684 ·

tajan, wyłącz poprostu silniki
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

mojsior

#685 ·

może sobie przemodyfikował eurofly w asemblerze kto wie

general39

#686 ·

a ma ktoś morze jakieś nowe samolotty?jeśli tak tto mugłby je ktoś tu w linku podrzucić?

tajan1991

#687 ·

ja się zbieram do tego żeby coś stworzyć na podstawie danych jakie mam.

pjetia

#688 ·

A co wam da tworzenie nowych samolotów, jeśli na normalnych są błędy?
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

tajan1991

#689 ·

a tak o jakaś tam może satysfakcji no polecieć sobie tym nieszczęsnym iłem 62M z silnikami od tupolewa bo chyba nie znajdę oryginalnego

general39

#690 ·

szkoda że niemorzna samemu certyfikatu robić

zywek

#691 ·

Ja mam 62m gdzieś

tajan1991

#692 ·

no i inne ruski nowoczesne też bym chciał zrobić jak chcesz mogę ci podsunąć specyfikacje.

general39

#693 ·

niewarrto bo itak niebendom miały certyfikatóqw

tajan1991

#694 ·

no jak chcesz.

rylotek111

#695 ·

Kurde... Jak tak sobie czytam o tych problemikach, to chyba coraz mniej żałuję, że na macu sobie nie mogę pograć. W pierwszych wersjach mimo wszystko działało to dużo lepiej. Wiem, bo sobie grałem. Chyba że ja się zbiorę i albo zainstaluję najnowszą na starym lapku z windowsem, albo jeszcze raz zainstaluję windę na macu tylko po to, żeby sprawdzić, czy u mnie też się będą rozgrywały takie dramaty.:) Bo to się naprawdę aż odechciewa.
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)

tajan1991

#696 ·

po reinstalacji poprawiło się z hangarem, zobaczę resztę, ale to już chyba czwarta reinstalka była.

general39

#697 ·

proszze o szybkom odpowieć mam 906 kilometrów doceluu i funkcje samolotu działająą w spowolnionym tempie a przez wienkrzą częśść lotu wsszzystko działało ktoś wie cojest granee?

pates

#698 ·

może wiatr?
rylotek, ja nie mam żadnych problemów i dużo osób ich nie na
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

general39

#699 ·

newiem wienkszość lotu było wszystko wpożądku i dopieero podkoniec sie zacieło przeinstalowałem gre zobaczymy

tajan1991

#700 ·

Jeszcze jedna sugestia, od jakiegoś czasu kiedy zmieniam samolot zjeżdżam nim do hangaru i uważam że w takim wypadku samolot do jakiego wchodzę też powinien znajdować się w hangarze, to by było logiczne. A tak nie jest, trochę szkoda.
Poprzednia 35 / 87 Następna