Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 36 / 87 Następna

pjetia

#701 ·

A po jaką anielkę wjeżdżasz do hangaru?
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

tajan1991

#702 ·

bo tak jest w realu. Jeśli zmieniam samolot to nie zostawiam go tak o se. Sam pomyśl. Ja chcę symulować a nie bawić się pierdułki. Staram się swoje zachowania układać jak najbardziej poprawnie.
Prawda jest okruchem lodu.

rylotek111

#703 ·

Więc być może i ja ich rzeczywiście nie będę miał. Krąży opinia, że windows na macu śmiga jeszcze lepiej, niż na dedykowanych sprzętach. Ja tam nie wiem, choć fakt jest faktem, że poza zużyciem bateri optymalizacja naprawdę świetna, śmigało to to jak złoto, w porównaniu do dwóch starszych labców. @pates
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)

general39

#704 ·

wreście zakończyłem afrykański lewel ajeśli hodzi o hangary to je odznaczyłem

tajan1991

#705 ·

no ja już je mam bo mi działają a ja lubię kołować bo zapierniczam po lotnisku jak dziki.

pjetia

#706 ·

No moje zdanie jest takie, że do symulatora to eurofly duuużo brakuje, dlatego nie robię tak, jak w realu
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.

general39

#707 ·

jateż nie robie jak w grze ajeśli hodzi o auto pilota to przed hfilom leciałem konkordem wystartowałem na autopilocie i nie spadłem

tajan1991

#708 ·

to muszą być jakieś jego wyskoki. ja na razie mam spokój

daszekmdn

#709 ·

Dawno nie grałem, ale chciałem wrócić tylko, że sie rozbijam. Nie pamiętam gdzie jest pozycja parkingowa, jak się tam dostać?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

matius

#710 ·

Pozycja parkingowa, to od zera do stu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

daszekmdn

#711 ·

ale gdzie to 0? Pod K?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

matius

#712 ·

Tak, pod k.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

exterminator

#713 ·

wiecie dla czego nie mogę naładować paliwa do pełna? wciskam ctrl shift e i nic się nie dzieje
Time to exterminate.

Kosa12

#714 ·