#701 pjetia
A po jaką anielkę wjeżdżasz do hangaru?
#702 tajan1991
bo tak jest w realu. Jeśli zmieniam samolot to nie zostawiam go tak o se. Sam pomyśl. Ja chcę symulować a nie bawić się pierdułki. Staram się swoje zachowania układać jak najbardziej poprawnie.
#703 rylotek111
Więc być może i ja ich rzeczywiście nie będę miał. Krąży opinia, że windows na macu śmiga jeszcze lepiej, niż na dedykowanych sprzętach. Ja tam nie wiem, choć fakt jest faktem, że poza zużyciem bateri optymalizacja naprawdę świetna, śmigało to to jak złoto, w porównaniu do dwóch starszych labców. @pates
#704 general39
wreście zakończyłem afrykański lewel ajeśli hodzi o hangary to je odznaczyłem
#705 tajan1991
no ja już je mam bo mi działają a ja lubię kołować bo zapierniczam po lotnisku jak dziki.
#706 pjetia
No moje zdanie jest takie, że do symulatora to eurofly duuużo brakuje, dlatego nie robię tak, jak w realu
#707 general39
jateż nie robie jak w grze ajeśli hodzi o auto pilota to przed hfilom leciałem konkordem wystartowałem na autopilocie i nie spadłem
#708 tajan1991
to muszą być jakieś jego wyskoki. ja na razie mam spokój
#709 daszekmdn
Dawno nie grałem, ale chciałem wrócić tylko, że sie rozbijam. Nie pamiętam gdzie jest pozycja parkingowa, jak się tam dostać?
#710 matius
Pozycja parkingowa, to od zera do stu.
#711 daszekmdn
ale gdzie to 0? Pod K?
#712 matius
Tak, pod k.
#713 exterminator
wiecie dla czego nie mogę naładować paliwa do pełna? wciskam ctrl shift e i nic się nie dzieje
#714 Kosa12