#621 tajan1991
znowu te same błędy już powiem brzytko z dupy robi mu się rozbicie z powodu za bardzo uniesionego nosa, dwa razy pod żąd. Zaczyna mnie to wyprowadzać z równowagi.
#622 tajan1991
o a teraz jeszcze lepiej, wszystko do startu przygotowane prędkość w pożądku, nos uniesiony na dwanaście wysokość ustawiona na 500 i co?
nie nabrał nośności i się rozbiłem. Po czym gra się zawiesiła dokumentnie.
#623 general39
niewysunołeśklap
#624 tajan1991
oczywiście że wysunąłem
#625 tajan1991
to jedna z pierwszych rzeczy jakie robię po uruchomieniu silników, po za tym zaraz po tym zdażeniu nastąpiło totalne zwieszenie.
#626 general39
ciekawe
#627 tajan1991
inne pytanie, czy jest sposób na to by dowiedzieć się jakiej kategorii jest nasze docelowe lotnisko jeszcze przed startem z początkowego?
Jeśli mam przesiadkę gdzieś to chciał bym wiedzieć czy z tego miejsca będę mógł wziąć samolot 3 kategorii czy ostatnie następne lotnisko to trójka.
#628 patras
dlatego właśnie to w tej grze zniechęca mnie jak narazie do grania w euro fly te wysypywanie się praktycznie ciągle
#629 tajan1991
błąd autopilota, zdeżenie z innym samolotem, nie było nawet dźwięku alarmu.
#630 tajan1991
miałem już takie sytuacje.
#631 piter9521
Nie wiem jak to się u was dzieje, ale ja latam bez problemów. Ciekawe co się dzieje, że u jednych działa, a u innych nie koniecznie.
#632 tajan1991
nie wiem może to od systemu zależy, to tylko hipoteza ale to może jedyne rozwiązanie. Ja miałem takie cyrki od począdku. Wom7 64bit procek intel core I7 6 skylake 32gb ddr gra jest na ssd
Tak samo zaraz po instalacji przestał mi działać skrót otwierania i zamykania drzwi w hangarze to też muszę zaczynać na miejscu parkingowym.
#633 general39
zderzyłeś sie z samolotem bo niewpisałeś kodu transpondera
#634 tajan1991
jak nie, oczywiście że wpisany
Tego pilnuje tym bardziej że leciałem na autopilocie. Inna rzecz że wtedy nie dostałem polecenia od wierzy na znirzanie się, nie raz tak się zdarzało. Samemu trzeba było wdrażać procedury wierza odzywała się dopiero 2 km od lotniska.
#635 zywek
Bo tam są błędy z tymi wierzami nie zawsze są sample odtwarzane.
#636 tajan1991
no jeśli tak, to jak by co to tym bardziej nie jest moja wina i ile ja już ludzi po zabijałem nie z mojej winy, no co by nie poeiedzieć gra mi rozwala statystyki.
Po to mi trójki były potrzebne, by mieć pewność, że ewentualna katastrofa nie będzie spowodowana przeze mnie.
#637 zywek
shift+t czasem patrz jak wylecisz poza obszar kontrolowany albo coś i tam jak Ci się zmieni to musisz wpisać od nowa.
#638 tajan1991
dobra ok. dzięki zobaczymy czy mu to pomoże
#639 mojsior
niestety to o czym mówicie to jest prawdą dlatego ja narazie porzuciłem eurofly.
#640 tajan1991
postaram się jakoś dotrzeć do końca fabuły chociaż.
Prawda jest taka, że gdyby pracowała nad tym większa ilość ludzi jak pisałem wcześniej tak to robimy w symulatorze, to Stefanowi było by lżej. Może i być tak że już się wypalił, to się zdaża.