Tipy jak w talkbacku, że menu kontekstowe tu działa by rozwiązało trochę sprawę, druga rzecz, że nie widać w darmowej wersji płatnych funkcji, więc już od holery ciekawych odpada, puki ktoś nie zainteresuje się kontem premium, to na nie nie trafi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No dobrze, ale jeśli mu to tak pięknie będze szło, jak szlifowanie do wersji 2.4, to ja sobie spokojnie poczekam. Mniej spokojnie tylko będzie mi czekać na dopracowanie części narzędzi do moderowania. O, własnie,j jesli miałabym wskazać jakąś realnie szkodliwą wadę Eltena w obecnej postaci, to to niedopracowanie owych funkcji by nią mogło być.
Wypowiada się z 20 ludzi zawsze przy takich wątkach jak ten, czym trzeba się zająć to już z 5 wątków się tworzy, jedyny sposób, to znalezienie albo dofinansowania na eltena, albo tak potrojenie liczby sponsorów i kupienie niektórych rzeczy do zrobienia przez innego programistę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No ale przecież pisałam 3 posty wcześniej, że nikt tego i tak nie czyta. Czytasz w Win10 czy na IOS? Wątpię. :p -- (tomecki): Albo wskazówki losowe przy uruchomieniu plus pole wyboru "nie pokazuj tego więcej" czyli klasyka gatunku, z resztą o tym było albo przy pierwszym uruchomieniu konkretnej funkcji jakiś paruzdaniowy opisik, że tu można zrobić jeszcze to i tamto. Tyż do wyłączenia.
Dobra, to jakiś czas temu szukałem czegoś dostępnego do pobierania z Youtube. Z racji braku pomysłu pobrałem klienta eltenowego. I tu ząk, bo okazało się, że nie pobiera do mp3. Moja prośba pozostała raczej bez odzewu, ale już dziękuję bardzo. Mam już rozwiązanie, które z tym sobie radzi bez problemu.
@Zywek jak w talkbacku, czyli stoisz na kanale n konfach jakimś i masz info: polska społeczność, zywek, chwila przerwy i komunikat: dostępne jest menu kontekstowe.
A... co to ma do rzeczy tutaj? xd -- (misiek): Dobra, to jakiś czas temu szukałem czegoś dostępnego do pobierania z Youtube. Z racji braku pomysłu pobrałem klienta eltenowego. I tu ząk, bo okazało się, że nie pobiera do mp3. Moja prośba pozostała raczej bez odzewu, ale już dziękuję bardzo. Mam już rozwiązanie, które z tym sobie radzi bez problemu.
lwica, alt r wysyła wiadomość, w niewidzialnym interfejsie prawodopodobnie, czyli innymi słowy możesz będąc w dowolnym oknie na swoim laptopie, nawet w przeglądarce, na pulpicie przeglądać eltenowe wiadomości i je wysyłać bez wchodzenia na okno eltena, w wiadomości i tak dalej. Bardzo przydatne.