Najważniejsze wady Eltena
Wróć do EltenLink#101 balteam
Tipy jak w talkbacku, że menu kontekstowe tu działa by rozwiązało trochę sprawę, druga rzecz, że nie widać w darmowej wersji płatnych funkcji, więc już od holery ciekawych odpada, puki ktoś nie zainteresuje się kontem premium, to na nie nie trafi.
#102 Zuzler
Ooo, tipy, racja! Gdy zaczynałam korzystanie z VO, były nieraz niesamowicie pomocne.
#103 balteam
Dużo rzeczy jest w betach pozgłaszanych, no ale dochodzimy do tego, że Pajper jest 1, więc pozostaje czekać aż naprawi to co bardziej istotne.
#104 Zuzler
No dobrze, ale jeśli mu to tak pięknie będze szło, jak szlifowanie do wersji 2.4, to ja sobie spokojnie poczekam. Mniej spokojnie tylko będzie mi czekać na dopracowanie części narzędzi do moderowania. O, własnie,j jesli miałabym wskazać jakąś realnie szkodliwą wadę Eltena w obecnej postaci, to to niedopracowanie owych funkcji by nią mogło być.
#105 balteam
Wypowiada się z 20 ludzi zawsze przy takich wątkach jak ten, czym trzeba się zająć to już z 5 wątków się tworzy, jedyny sposób, to znalezienie albo dofinansowania na eltena, albo tak potrojenie liczby sponsorów i kupienie niektórych rzeczy do zrobienia przez innego programistę.
#106 Tygrysica
Mój ostatni problem to niemożność odsłuchiwania wiadomości autio i audio wpisów na blogach.
#107 Zuzler
Oo, nie jesteś w tym problemie odosobniona, zaraz Ci wzmiankuję odpowiedni wątek do poskarżenia się.
#108 Tygrysica
Dziękuję za wzmiankę.
#109 Julitka
No ale przecież pisałam 3 posty wcześniej, że nikt tego i tak nie czyta. Czytasz w Win10 czy na IOS? Wątpię. :p
-- (tomecki):
Albo wskazówki losowe przy uruchomieniu plus pole wyboru "nie pokazuj tego więcej" czyli klasyka gatunku, z resztą o tym było albo przy pierwszym uruchomieniu konkretnej funkcji jakiś paruzdaniowy opisik, że tu można zrobić jeszcze to i tamto. Tyż do wyłączenia.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#110 balteam
Na ios i talkbacku część ludzi czyta. To nie jest rozwiązanie, które wyeliminuje problem, raczej go zredukuje.
#111 zywek
Ale jak wy byście chcieli te podpowiedzi i gdzie porobić? Przecież to nie jest trudne.
#112 misiek
Dobra, to jakiś czas temu szukałem czegoś dostępnego do pobierania z Youtube. Z racji braku pomysłu pobrałem klienta eltenowego. I tu ząk, bo okazało się, że nie pobiera do mp3. Moja prośba pozostała raczej bez odzewu, ale już dziękuję bardzo. Mam już rozwiązanie, które z tym sobie radzi bez problemu.
#113 Zuzler
@Misiek, ale to już od dawien dawna było mówione, że na Eltenie mp3 nie będzie.
#114 misiek
No dobrze, mówi się trudno.
#115 balteam
@Zywek jak w talkbacku, czyli stoisz na kanale n konfach jakimś i masz info:
polska społeczność, zywek, chwila przerwy i komunikat: dostępne jest menu kontekstowe.
#116 zywek
Dobrze.
#117 Julitka
A... co to ma do rzeczy tutaj? xd
-- (misiek):
Dobra, to jakiś czas temu szukałem czegoś dostępnego do pobierania z Youtube. Z racji braku pomysłu pobrałem klienta eltenowego. I tu ząk, bo okazało się, że nie pobiera do mp3. Moja prośba pozostała raczej bez odzewu, ale już dziękuję bardzo. Mam już rozwiązanie, które z tym sobie radzi bez problemu.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#118 misiek
Chyba klient eltena no nie?
#119 papierek
lwica, alt r wysyła wiadomość, w niewidzialnym interfejsie prawodopodobnie, czyli innymi słowy możesz będąc w dowolnym oknie na swoim laptopie, nawet w przeglądarce, na pulpicie przeglądać eltenowe wiadomości i je wysyłać bez wchodzenia na okno eltena, w wiadomości i tak dalej. Bardzo przydatne.
#120 zywek
przecie domyślnym skrótem było ctrl+alt+win+wtedy r d m i strzałki o ile pamiętam.