PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Started by johnson 461 posts last post 4 months ago Page 8 of 24

Transcription

Cześć, dobra, to ja podsunę w takim razie reklamę, która mi zapadła w pamięć, no i chyba sprzed 15-16 lat wtedy jeszcze widziałem i generalnie mamy tak, rzut na wybiórkę, która sobie patrzy na chyba drewnianą pioseczkę w dolinie w lesie, która płonie i za chwilę jest rzut na tą mieścinę, na zgiełk, gaszenie pożaru i tak dalej i tak dalej. Z powrotem rzut na wybiórkę i ona takie nie wzięła gumy do rzucia, to jest reklama gumy do rzucia i jak tak nabrała powietrza, to nagle jak ją wzięła, chwyciła się gałązki przed nimi łapkami i zaczęła po prostu śniegiem walić z tyłka i zaśnieżyła tak wioseczkę, jak i całą dolinkę i została bohaterką. W swoim domu.

Transcription

A propos starych czasów, to nie wiem, czy ktoś z Was pamięta taką grę, która leciała w telewizji Polsat od poniedziałku do piątku o 17.30, a w weekendy o 9.00, Hugo. Przy czym w weekendy to było normalne Hugo, a w dni powszechnie to było Hugo Express. Właśnie ta gra mi się też bardzo dobrze kojarzy ze starymi czasami.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

i z dziecinstwem
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE

Tak, pamiętam ten dźwięk z Nokii.
Give me a sign.

Disco polo live też. Oglądało się to na polsacie.

#148 3 likes

Kiedyś ta telewizja w ogule była fajniejsza. Było mało kanałów ale zawsze było coś ciekawego. A dzisiaj masz milion kanałów i nie ma co oglądać nuda TV.

Niegrywalna produkcja. Jest za darmo, ale z tego powodu, co by nie trzeba było jej zaciągać wrzucę pewną muzyczkę z menu. Wiecie co to, może ktoś w rodzinie w to grał, albo dalszy znajomy? To jest tylko jedyna rzecz, która mi się w niej spodobała.

Transcription

Thank you for watching!

Ile lat ja tego nie słyszałem :D. Znam, ale nie wiem skąd.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Pamiętasz nazwę? Jeszcze narazie nie powiem.

Nie.

No to czekam dalej.

Dobra. Nie będę przeciągał. Mówi wam coś takiego jak Icy Tower? Muzyczka od głównego bochatera może być, ale to granie hyba na grzebieniu było stanowczo fajniejsze.

A tego też nie było w jakiejś reklamie?

Oj nie kojarzę.

Ja grałem w icy tower.

Mój brat też i pamiętam, że muzyczka również zwróciła moją uwagę.

U mnie tylko menu. Zaczęło się grać to już taka fajna nie była, no może jako podkład do takiej se audycji w necie.