Transcription
Cześć, dobra, to ja podsunę w takim razie reklamę, która mi zapadła w pamięć, no i chyba sprzed 15-16 lat wtedy jeszcze widziałem i generalnie mamy tak, rzut na wybiórkę, która sobie patrzy na chyba drewnianą pioseczkę w dolinie w lesie, która płonie i za chwilę jest rzut na tą mieścinę, na zgiełk, gaszenie pożaru i tak dalej i tak dalej. Z powrotem rzut na wybiórkę i ona takie nie wzięła gumy do rzucia, to jest reklama gumy do rzucia i jak tak nabrała powietrza, to nagle jak ją wzięła, chwyciła się gałązki przed nimi łapkami i zaczęła po prostu śniegiem walić z tyłka i zaśnieżyła tak wioseczkę, jak i całą dolinkę i została bohaterką. W swoim domu.
Transcription
A propos starych czasów, to nie wiem, czy ktoś z Was pamięta taką grę, która leciała w telewizji Polsat od poniedziałku do piątku o 17.30, a w weekendy o 9.00, Hugo. Przy czym w weekendy to było normalne Hugo, a w dni powszechnie to było Hugo Express. Właśnie ta gra mi się też bardzo dobrze kojarzy ze starymi czasami.
Transcription
DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE DZIĘKI ZA OBSERWACIE