Transcription
To była reklama z 2004 roku do 2005, Killer Bueno, jeśli ktoś by nie pamiętał.
To była reklama z 2004 roku do 2005, Killer Bueno, jeśli ktoś by nie pamiętał.
No domesto z tą reklamę się pamięta. To jedna z najlepszych reklam w ogóle moim zdaniem. A jeżeli chodzi o tą muzyczkę, co żeś Daszku wrzucił, to powiem szczerze, że no pamiętam to zakończenie programu drugiego telewizji polskiej, bo nie wiem dlaczego, ale mi się kojarzy z jedną reklamą, która no teraz chyba przed świętami leciała, bo podobny motyw naprawdę. I no takie mam skojarzenia, ale fajnie, żeś to wrzucił,
A propos reklamy Domestosa, to było ich kilka i ja pamiętam, że której się bałam, tylko nie pamiętam teraz której, bo ich było dość sporo, więc jak znajdę, to może odświeżę. Zobaczymy.
No to cóż, teraz pseudo-znawca starszych gier komputerowych przyjdzie z kolejną rzeczą, powiem od razu. Pokażę Wam, można powiedzieć, jeden poziom z gierki, z gameplaya Die Hard Trilogy, tytuł z 96 roku. Znałem tylko wersję na PlayStation, wyszło to jeszcze na Sega Saturn i na PeCeta. Co prawda, podejrzewam, gra raczej w domu pojawiła się później, w którym roku ją poznałem, nie pamiętam, ale z tego, co właśnie wyczytałem, tytuł wyszedł w 96. Co ciekawe, można powiedzieć, w takiej jednej grze mieliśmy jakby trzy gry. Jedna, każda oczywiście odnosiła się do innej części, no i można było to przejść oddzielnie, to nie było... Nie było żadnego tam powiązania, przeszło się jedną, robiła się druga. Jedna do pierwszej, to był raczej strzelanka trzecioosobowa, typowy TPS. Chodziliśmy sobie po budynku, no i trzeba było ludzi pouwalniać, to działo się w budynku na Katomi Plaza. Druga, no czy druga gierka, no to oczywiście, to akcja dzieje się na lotnisku. Tutaj mamy... Rail shooter, czyli typowy celowniczek, to na peceta albo można było myszką, no albo podejrzewam na peceta, czy bardziej na konsoli, no to pistolet, żeby sobie postrzelać. Trzecia to była, trzeba było znaleźć bomby i tak dalej, a to trzecia była jako samochodówka, jeździło się tam taksówkami, jakąś ciężarówką, czymś. Tutaj pokażę Wam kawałek jednego poziomu. No czy no, jeden poziom z iluś, właśnie z tej pierwszej części, czyli właśnie tej takiej chodzonki, to będzie chyba pierwsze piętro tego wieżowca. To tam poziomu było 39, ale nie chcę Was mylić. Dobra, dosyć moich wywodów. Jeżeli nie będziecie chcieli słuchać tego trzyminutowego kawałkiem strzelania do końca, nie ma problemu. Możecie przewinąć albo wyłączyć. I nie słuchać do końca, ale no cóż, chciałem, żeby w miarę sensownie jakoś to wyglądało, no gdyby był krótszy, to bym wrzucił, gdyby to się szybciej skończyło, to bym wrzucił krótszym, byłbym, no ale cóż, dobra, bo tak ględzę i ględzę.
Get him! Get him! Get him! Get him! Get him! Get him! Die, cowboy! don't let him get away get the hell out of here get the hell out of here don't let him get away get him don't let him get away get the hell out of here aaaah aaaah We'll be right back. We'll be right back. We'll be right back. We'll be right back.
Witam serdecznie. Co do gier to jestem bardzo mało obeznany. Ja się jeszcze tutaj wypowiem co do reklam Domestosa. Pamiętam właśnie, że ich było bardzo dużo swego czasu, właśnie takich reklam co tutaj Strosberry wrzuciła. Nawet chyba na YouTube można popatrzeć, ale wiem, że ich dużo było.
Sorry, że tak dogrywam się znowu. Zapomniałem powiedzieć w razie czego gierkę zrobił jakiś Prob Entertainment, a wypuścił to na świat Fox Interactive, co w zasadzie od nich widziałem chyba tylko ten tytuł i nic poza tym, przynajmniej nie pamiętam.
Siema ponownie, słuchajcie, to chyba powinno być w śmiesznych przesłuchach, ale na kilka sekund chcę wrócić jeszcze do gierki Die Hard Trilogy, a mianowicie tej, że tak powiem trzeciej podgry, czyli samochodówki. W pewnym momencie, co jakiś czas słychać różne gadania i czasami rozumiem bzdurę pomiędzy kotleto ki a kotleto kije. Może ktoś lepiej władający anglosaskim albo z lepszym uchem, może ktoś mi wytłumaczy co tak naprawdę jest. Będę za to dźwięczny. No to jedziemy.
Ja zrozumiałam podobnie jak ty, czyli kotletyk je, chyba coś jest na rzeczy, bo wyraźnie da się zrozumieć.
Gdzie jest członko kiedy śpi? Czy widz zawsze wyrwa tłuszcz? Dokąd tu ta nocą jest? Możesz wiedzieć jeśli chcesz W domowej przedszkole Wszystkie dzieci kocha I chce byśmy także Kochali je trochę W domowej przedszkole Czy słońce czy deszcz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko chcesz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko, jeśli tylko Jeśli tylko chcesz
No ja znam bardziej hardkorową wersję tego drugiego. Oczywiście też pamiętam rzeczyństwa.
Jak dobrze pamiętam to jest bardzo znany dźwięk i to jest dzwonek Nokii, który był zawsze znany w tych starych modelach lub tych takich też starszych też. Ale teraz to mało kto chyba zna, ale ja akurat pamiętam. Pozdrawiam.
No właśnie mówię, że to jest kurde kultowy, kultowy prawda, ja moim pierwszym telefonem była chyba bodaj Nokia 6131 bodajże, ale tu nie dam sobie ręki ucząć, jakoś tak ten model szedł, 6100 coś tam, więc, a tych ostatnich dwóch cyfr nie jestem pewny, no i właśnie ona miała taki dzwonek. Dziękuję.