Integracja Eltenowiczów

Znamy się na tym, czyli kogo o co wzmiankować.

Założony przez daszekmdn 53 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 3 z 3

Tak.

#42 11 polubień

1. Samodzielność i ogarnianie życia to chyba coś co nie najgorzej mi wychodzi.
2. Nawet nieźle idzie mi w gotowaniu, często wykorzystując przy tym swoją wyobraźnie kulinarną, uwielbiam wspólne pichcenie, więc jeśli chcesz skorzystać to zapraszam niebawem.
3. W dobrym stopniu ogarniam Kraków i jego komunikacje miejską, to też chętnie podpowiem gdzie i jak dojść i dojechać.
4. Radio, bardziej te od kuchni, sprzęty nadawczo-odbiorcze, kable, anteny itp.
Znam się jako tako na podstawowych naprawach sprzętów elektrycznych - elektronicznych, umiem perfekcyjnie sklejać taśmy w kasetach,
5. Chyba trochę znam się na kotach, w końcu mam ich aż 2, kiedyś 3.
6. Lubię rozmawiać z ludźmi, chętnie wysłucham, porozmawiam, w miarę możliwości doradzę lub razem pomilczę. Ostatnio nikt nie korzysta więc zapewne domyślam się, że ty czytelniku również ..., ale wiec, że gdyby coś to wiesz gdzie mnie szukać.

#43 1 polubienie

Taśmy sklejać umiem, ale działa to na mnie jak na większość facetów prasowanie. Nienawidzę, z resztą sklejanie to jeszcze małe piwo. Najgorsze jak ci się taśma po rozwija i poplącze wrrr. Jak chcesz to zapraszam na priv.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#44 1 polubienie

co do mnie ...? służe rozmową, wysłucham, doradzę. praktycznie w każdym temacie. ponoć mam zdolności w pisaniu opowiadań hi hi tak skromnym zdaniem pare ich napisałem. I ponoć moja wyobraźnia i fantazja jest bójna hi hi
https://www.youtube.com/channel/UCislNNKiQ_nWYToU4yuwakg

#45 1 polubienie

Pytania odnośnie ukraińskiego, lub po prostu konwersacji. Czy po prostu zwyczajnej rozmowy. A reszta? To zależy od pytania. Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc to chętnie pomogę. To na razie tyle, bo tak na szybko to nie wiem co jeszcze mogłabym zaoferować.
Слава Україні! Sława Ukraini!

#46 1 polubienie

Myślę że mogę pomóc z angielskim, choć nie na jakimś bardzo zawansowanym poziomie, podobnie z polskim czy filozofią. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Jakby ktoś się chciał zrelaksować to służę muzykoterapią receptywną online i na żywo, tą aktywną też, ale na żywo, bo przez internet jest opóźnienie niestety.
Große Operndiva?

#48 Edytowano

Mogę poduczyć gry na ukulele i wymasować jeszcze.
Große Operndiva?

Mogę wynasować, i przeszkolić z komputera i Iphone'a
marzenia się spełniają.

Ja chcę, ja chcę :D
-- (marcysia):
Mogę wynasować, i przeszkolić z komputera i Iphone'a

--

Czyli, że wkładasz wszystkie dane na te takie dyski sieciowe? Hihi
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Nie, nie wkładam, raczej tłumaczę co i jak działa.
-- (cinkciarzpl):
Czyli, że wkładasz wszystkie dane na te takie dyski sieciowe? Hihi

--
marzenia się spełniają.

#53 1 polubienie

Kuleżanka poczyta o nasach ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.