1. Samodzielność i ogarnianie życia to chyba coś co nie najgorzej mi wychodzi. 2. Nawet nieźle idzie mi w gotowaniu, często wykorzystując przy tym swoją wyobraźnie kulinarną, uwielbiam wspólne pichcenie, więc jeśli chcesz skorzystać to zapraszam niebawem. 3. W dobrym stopniu ogarniam Kraków i jego komunikacje miejską, to też chętnie podpowiem gdzie i jak dojść i dojechać. 4. Radio, bardziej te od kuchni, sprzęty nadawczo-odbiorcze, kable, anteny itp. Znam się jako tako na podstawowych naprawach sprzętów elektrycznych - elektronicznych, umiem perfekcyjnie sklejać taśmy w kasetach, 5. Chyba trochę znam się na kotach, w końcu mam ich aż 2, kiedyś 3. 6. Lubię rozmawiać z ludźmi, chętnie wysłucham, porozmawiam, w miarę możliwości doradzę lub razem pomilczę. Ostatnio nikt nie korzysta więc zapewne domyślam się, że ty czytelniku również ..., ale wiec, że gdyby coś to wiesz gdzie mnie szukać.
Taśmy sklejać umiem, ale działa to na mnie jak na większość facetów prasowanie. Nienawidzę, z resztą sklejanie to jeszcze małe piwo. Najgorsze jak ci się taśma po rozwija i poplącze wrrr. Jak chcesz to zapraszam na priv.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
co do mnie ...? służe rozmową, wysłucham, doradzę. praktycznie w każdym temacie. ponoć mam zdolności w pisaniu opowiadań hi hi tak skromnym zdaniem pare ich napisałem. I ponoć moja wyobraźnia i fantazja jest bójna hi hi
Pytania odnośnie ukraińskiego, lub po prostu konwersacji. Czy po prostu zwyczajnej rozmowy. A reszta? To zależy od pytania. Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc to chętnie pomogę. To na razie tyle, bo tak na szybko to nie wiem co jeszcze mogłabym zaoferować.
Jakby ktoś się chciał zrelaksować to służę muzykoterapią receptywną online i na żywo, tą aktywną też, ale na żywo, bo przez internet jest opóźnienie niestety.
Czyli, że wkładasz wszystkie dane na te takie dyski sieciowe? Hihi
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.