A teraz ludziom nie chodzi w tekstach? TO, że o czym innym się mówi, to jest wina tego, że świat inaczej wygląda, a nie, że wszyscy mają w dupie. Znaczy owszem, niektórzy mają, ale kiedyś też miało parę osób, tylko ludziom się nostalgia włącza. Myślę, że sami umiecie to rozgraniczyc, zwłaszcza, żeparęosób tutaj wykształconych. Nie wierzę, że nie wiecie, że macie parę piosenek z młodości, które lubicie, choćwiecie, żę wcale nie są mega dobre. ja krótko żyję, ajużwam mogę powiedzieć, że uwielbiam niektóre kawałki z przed 15 lat, które naprawdę są straszne. Uwielbia mteż takie, które sądobre, i byłyby nadal. Zawsze, jak wchodziło coś nowego, to było uznawane za głupotę. Czy w mainstreamie nie ma teraz głosów, które zapadnąwpamięć? Owszem, są. Tych, co wtedy zapadały w pamięć jest trochę, fakt, ale teraz też ich będzie parę na krzyż. Przecież o to chodzi w wyjątkowości artysty, że jest ich mało, nie?
Oczywiście, zgadzam się z tym, że teraz dużo można w studiu poprawiać, a kiedyś tak nie było. Kiedyś trzeba było mieć talent i się nauczyć, żeby zaśpiewać lub zagrać. Z kolei kiedyś to wszystko było droższe, więc i pieniądze trzeba było zdobyć na to. Nie wierzę, żeby nie wykluczało to ludzi piekielnie zdolnych, tylko poprostu bez hajsu. Teraz jest teżtrudno się przebić, bo tego jest bardzo dużo. Kiedyś też było mnóstwo kawałków słabych, których jużteraz nie grają.
Można w sumie spojrzeć kiedyś na ten dzisiejszy mainstream i wymienićparę osób, które jednak są dobre, ja chętnie takich pokażę i poszukam komuś, poargumentuję nawet. TYlko nie w tym wątku może.
A, no i Kasi Kowalskiej jakoś nie słucham. :d I to wcale nie dlatego, że była dawniej czy mniej dawno, tylkodlatego, że, po prostu, niesłucham.
Wracając do tematu wątku, co podobno jest o piosenkach, których nie lubimy, tego nie lubię. Jakieśtakie nudne.
https://www.youtube.com/watch?v=pok8H_KF1FA
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.