Grupa osób słuchających lat 90 jest bardzo duża. Gdyby tak nie było, można by się zgodzić. Też tak mam z niektórymi piosenkami że są słabe a mi się dobrze kojarzą ale ja to właśnie rozdzielam. Sam wolę 90s i wczesne 2000, urodzony 2001, więc nie mogłem tego pamiętać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Na youtubie jakiś filmik był, ale nie przypomnę sobie teraz jaki, w każdym razie teoria tam taka była, że teraz po prostu jest zbyt dużo muzyki puszczanej, zbyt szybko się zmienia i dlatego jeśli są jakieś dobre kawałki, to i tak każdy o nich zapomina, a te starsze mają na tyle ugruntowaną pozycję, że sporo ludzi je zna. No i takie radio typu rmffm gra coś co będziie znane dla większej liczby ludzi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Pamiętać nie mogłeś, ale było jeszcze popularne, jak byłeś mały. Też tak mam trochę. -- (daszekmdn): Grupa osób słuchających lat 90 jest bardzo duża. Gdyby tak nie było, można by się zgodzić. Też tak mam z niektórymi piosenkami że są słabe a mi się dobrze kojarzą ale ja to właśnie rozdzielam. Sam wolę 90s i wczesne 2000, urodzony 2001, więc nie mogłem tego pamiętać.
--
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
itak to jest lepsze od tego trapu srapu czy innego barachła niskich lotów. Nie wrzucam oczywiście wszystkich do jednego wora. Na pewno znajdą się dobrzy traperzy z mądrymi tekstami (ja nie siedze w tej muzyce). Ja tego kawałka nie oceniam jakoś mega negatywnie. No wiadomo są lepsze, ale ten nie jest też jakiś najgorszy.