Forum

Wspominamy Klango

Forum mieszane

Poprzednia 12 / 13 Next

lukasz1993258

#221 ·

Transcription

No nie ma nic ciekawego, ale ja tak z ciekawości po prostu czasami zaglądam Bo i tak to mam w zakładkach w sumie od dnia kiedy się projekt skończył I po prostu czasami tam raz na kirze zaglądałem, no ale tak mówię po prostu tak jak to mówię w celach, że tak powiem archiwalnych Skoro ten wątek jeszcze jest, to po prostu mówię, że strona klango.net po prostu od czwartku nie działa No, to tak jak Ci mówiłem Daszku, ja to po prostu mówię, znaczy ogólnie mówiłem, że ja to po prostu mówię w takich celach archiwalnych Że jak widać strona, na której jeszcze jakieś tam informacje, prezentacje były, szlag ją trafił chyba definitywnie Także jak na razie to tyle No i chyba tutaj się już więcej nie wypowiem, bo tak to generalnie jest Tak to generalnie nic ciekawego się nie dzieje, po co ma się dziać skoro projekt jest zamknięty Także ja chyba już tutaj się nie wypowiem No bo nie ma co się już tutaj wypowiadać No i tyle Pozdrawiam, życzę miłego dnia Do zobaczenia

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

nuno69

#222 ·

1 likes
Transcription

Ja Klango pamiętam jako portal, w sumie taki jeden z pierwszych moich. No, ja pamiętam na pewno swój mikrofon w lewym kanale, he he. Pamiętam, że zawsze wkurzałem się na to, że Klango bardzo powoli działało, ale poznałem dużo ciekawych programów, czy nawet ludzi przez ten program, także w sumie nie narzekam na niego jakoś bardzo.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#223 ·

Transcription

Ja generalnie będę. Moja, znaczy tak krótko dziś, ale generalnie Moja przygoda z klangą rozpoczęła się około 2010-2011 Wtedy, no zajmowałem się kładem dużo dużych spamerskich kont, generalnie No wiecie, nie? Dużo spamowałem Ale później się to jakoś bardziej wstawkowało Było takie formy testposts Dobrze je pamiętam, tam ludzie generalnie już o nich te rzeczy pisali Może się to do tego służyło No i potem jakoś tam się ciągnęło z tym klangą, prawda Tutaj coraz więcej aktywności Nie mogę powiedzieć, żeby to nie było dla mnie Bo to jest dla mnie kawałek życia Jakiś, tak? To nie jest tak wiadomo, że bez tego byłbyś Jesteś mi źle, czy coś, ale po prostu Wiecie jak to jest, nie? Zawsze fajna taka śmieć Jak nie mam, to nie mam, ale ten na nic dobrze Ale generalnie klango Miało swój czas w moim życiu

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nuno69

#224 ·

1 likes
Transcription

Ciebie na Klango to się jedynie fajnie banowało.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#225 ·

Transcription

Co jak co, no ale muszę się nie stać z tym zgodzić, bo wtedy byłem, nie oszukujmy się, dzieciuchem tak naprawdę, nie? Otóż Ty też nie byłeś jakiś mega dojrzały, więc wiesz, to były takie czasy, gdzie jeszcze się bardziej poznawało wszystko, niż wyużywało.

lukasz1993258

#226 ·

Transcription

Słuchajcie, nie wiem co się stało, ale jak już ten wątek został, że tak powiem, odnowiony, to mam dla Was taką ciekawą wiadomość. Mianowicie, firma Simpito albo zakończyła swoją działalność, albo szykuje nową stronę. Jeżeli chodzi o stronę krango.net, to już te strona nie istnieje. Więc wygląda na to, że obiecany nam krango.media.katalog poszedł w zapomnienie i nigdy nie będzie udostępniony. Więc autorzy projektu krango.network w chwili zamknięcia tego projektu mieli nas w czterech literach. A do tego wszystkiego, jakby tego jeszcze było mało, no to cóż, wygląda na to po prostu, że... Woleli zamknąć całkowicie serwer i się wszystkiego pozbyć, niż ten kupik katalog udostępnić. Chociaż wiadomo z jednej strony, że połowa rzeczy by nie działało, ale cóż... Zresztą sami zobaczcie. Wpiszcie Simpito.com albo inaczej i zobaczycie co jest grane.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

mustafa

#227 ·

A ja nawet nie byłem na klango, choć pamiętam tamtejsze gry.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

pates

#228 ·

Pamiętacie klango chat?

mustafa

#229 ·

Niestety nie pamiętam.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

pates

#230 ·

Albo np dyskujsę nt klango punktów i gry mole no more

magmar

#231 ·

Skeet!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

pates

#232 ·

@Nagmar ty byłaś na klango?
Skeed taak. Najleprze levele między 40 a 80

mustafa

#233 ·

Edited
A na czym ta gra polegała?

magmar

#234 ·

Byłam, ale się nie udzielałam, byłam Magmar.

pates

#235 ·

@Magmar ahaa.
@Mustafa wypuszczałeś taki dysk, i jak on był na środku trzeba było go ustrzelić

magmar

#236 ·

Masz założone słuchawki dźwięk przechodzi od lewej do prawej trzeba było trafić w środek.

magmar

#237 ·

Mistrz klawiatury rónież był super.

pates

#238 ·

Na pocztku eltena też był tutaj skeed, ale go nie ma już, wsumie ciekawe czemu.

mustafa

#239 ·

A ten mistrz to zapewnę jakaś kopia tego mistrza, co taka aplikacja była. Co do niej skrypty do Jawsa były.

magmar

#240 ·

Nie znam więc nie porównam.
Poprzednia 12 / 13 Next