Forum

Wspominamy Klango

Forum mieszane

Poprzednia 13 / 13

lukasz1993258

#241 ·

Transcription

Zależy Mustafa o jakich tych grach Klango mówisz, bo jeżeli mówisz o tych grach, tych wcześniejszych, tych pierwszych, to nawet te gry gdzieś mam. Chodzi o Piracką Pamięć, Nawiedzoną Fabrykę i tak dalej, i tak dalej. Co do Klango Chatu, oczywiście, że go nawet ja pamiętam, ale on był fajny tylko na początku, a potem jakbyż firma nie rozwijała tego projektu, no to Klango Chat poszedł. Dzięki za uwagę!

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#242 ·

Transcription

A, jeszcze tak jedno, przepraszam za obtok. Mustafa, jakby Cię interesowało, to tutaj w programach jest do pobrania całe kręgoarchiwum. Możesz sobie pobrać całe polskie forum tekstowe i głosowe. I tam możesz sobie posłuchać, jak to kiedyś wyglądało. W dawnych, że tak powiem, czasach, kiedy ten projekt się rozwijał świetnie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#243 ·

1 likes
Na stronie pisze temporary page, czyli, że tymczasowo ich strona nie jest dostępna. Chociaż Klango też było tymczasowo w stagnacji xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#244 ·

Transcription

Aha, no to myślę, że akurat w tej kwestii to wszystko jest wyjaśnione.

markus1234

#245 ·

Mam takie pytanie. Gdzie moża dostać aplikacje klango 3 typu long jump, dice poker, skeed itp? Z góry czekam na odpowiedź, bo z chęcią bym sobie pograł w skeeda lub long jump.

lukasz1993258

#246 ·

Witaj, ja posiadam, jak coś, pisz na prv
Poprzednia 13 / 13