Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 17 of 29

Przelazłem grę. Poziom 72 głównej postaci.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ładnie. Ja mam ponad trzydziesty. A może jak będe jeszcze robił zadania poboczne, to pewnie i lv wyższy
będe miał. Gram na normalu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ale ostatni boss był dla mnie rozczarowaniem, cztery strzły i po gościu.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

seeerio? Jak tam letsplay
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

spoiler
Bo nie jest trudny, jego trudnością to tylko to, że się leczył. A tak to do pokonania. Zwłaszcza jak
jeszcze robiłem ten taki szybki atak wojownika. Ten co wali po pary razy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

no ja też na normalu gram, może dlatego tk trudno;D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

no, fajna gra puki co, tylko woolno mi idzie, bo nie chce mi się kleryka szukać i to wsyzstko się leczy
powoli i td. itd.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

phii ja bo zaczołem dopiero to mam posstacie gdzieś na poziomie siudmym i walcząc z hydrą nawet nikogo
nie drapneła, miałem szczeście, a pewnie ty arku miałeś zbyt wysoki lewel na bosa, w razie czego od czego
masz support

eh czuję się jak lamer;P WOlno robię główne zadanie, expie za dużo,

expić trzeba przeciesz bo jak chceż sobie poradzić?

normalnie, nie musisz mieć 15 poziomu aby sporo zrobić.
tak czy tak wada tej gry jest taka, że jak sobie łazisz to moby durne cie atakują wkułko, można uciekać,
ale jednak niezawsze

No nie zawsze da się i pary razy cię walną zanim się wycofasz.

Apropo nawiązań, to jedną rzecz można do nich zaliczyć. Jeśli ktoś czyta wszystko co znajdzie, to powinien
natrafić na nawiązanie do ośmiu błogosławieństw. Oczywiście google nie za dobrze tłumacząc nie za dobrze
odwzorowało, ale podobieństwo i tak jest.

to że moby atakują to normalne w turówkach, na tym to polega właśnie, czyli ramdomowość pełną parą, acz
kolwiek spotkałem się z grami które były także turowymi rpgami napisanymi w rpgmakerze xp, gdzie przeciwnicy
byli porozstawiani co ileś kratek, przez co można było ich ominąć lub trafić na nich bo inaczej się obejść
nie dało.
Tutaj ramdomowość nadaje takiego fajnego klimatu, idę ja se przez las ptaszki śpiewają ptaszki śpiewają
pod jaworem, a tu nagle cap zaczepiła mnie trujka nietopyrzy i jeden wilczur, i jak tu uciec no to pierzemy
ile wlezie.
Najgorzej z losowymi encounterami mają chyba gry od gstorm czyli paladin of the sky czy manamon, tam
faktycznie to jest wkurzające, bo robisz trzy kroki w przód chcąc znaleść wyjście a tu jakiś upierdliwy
pokemonowaty stwór cie łapie, więc bez odpowiedniego pota ani rusz.
Tak więc w ahc jest to spoko zrobione.
Co do poziomu trudności to zaczynam żałować że gram na poziomie easy, coś mi się zdaje że ten poziom
easy to tak, żeby tylko mechanike sobie sprawdzić, a potem trzeba przełączać się na trudniejszy, bo ci
wrogowie to na tym easy to jakoś łatwi są i te walki takie krutkie jakieś, chyba na hard zagram bo boje
się że normal to też dla mnie będzie za mały czelendż

Wygrałem ahc ale maila mi nie dali zwrotnego, why?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale, że co? Wygrałeś grę?

Dadzą.

oczym mówicie! O zakupie czy przejściu gry?

o wygraniu gry. Była taka możliwość, losowanie, etc to skorzystałem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No to powinni dostarczyć maila.