Ładnie. Ja mam ponad trzydziesty. A może jak będe jeszcze robił zadania poboczne, to pewnie i lv wyższy będe miał. Gram na normalu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
spoiler Bo nie jest trudny, jego trudnością to tylko to, że się leczył. A tak to do pokonania. Zwłaszcza jak jeszcze robiłem ten taki szybki atak wojownika. Ten co wali po pary razy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
phii ja bo zaczołem dopiero to mam posstacie gdzieś na poziomie siudmym i walcząc z hydrą nawet nikogo nie drapneła, miałem szczeście, a pewnie ty arku miałeś zbyt wysoki lewel na bosa, w razie czego od czego masz support
normalnie, nie musisz mieć 15 poziomu aby sporo zrobić. tak czy tak wada tej gry jest taka, że jak sobie łazisz to moby durne cie atakują wkułko, można uciekać, ale jednak niezawsze
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No nie zawsze da się i pary razy cię walną zanim się wycofasz.
Apropo nawiązań, to jedną rzecz można do nich zaliczyć. Jeśli ktoś czyta wszystko co znajdzie, to powinien natrafić na nawiązanie do ośmiu błogosławieństw. Oczywiście google nie za dobrze tłumacząc nie za dobrze odwzorowało, ale podobieństwo i tak jest.
to że moby atakują to normalne w turówkach, na tym to polega właśnie, czyli ramdomowość pełną parą, acz kolwiek spotkałem się z grami które były także turowymi rpgami napisanymi w rpgmakerze xp, gdzie przeciwnicy byli porozstawiani co ileś kratek, przez co można było ich ominąć lub trafić na nich bo inaczej się obejść nie dało. Tutaj ramdomowość nadaje takiego fajnego klimatu, idę ja se przez las ptaszki śpiewają ptaszki śpiewają pod jaworem, a tu nagle cap zaczepiła mnie trujka nietopyrzy i jeden wilczur, i jak tu uciec no to pierzemy ile wlezie. Najgorzej z losowymi encounterami mają chyba gry od gstorm czyli paladin of the sky czy manamon, tam faktycznie to jest wkurzające, bo robisz trzy kroki w przód chcąc znaleść wyjście a tu jakiś upierdliwy pokemonowaty stwór cie łapie, więc bez odpowiedniego pota ani rusz. Tak więc w ahc jest to spoko zrobione. Co do poziomu trudności to zaczynam żałować że gram na poziomie easy, coś mi się zdaje że ten poziom easy to tak, żeby tylko mechanike sobie sprawdzić, a potem trzeba przełączać się na trudniejszy, bo ci wrogowie to na tym easy to jakoś łatwi są i te walki takie krutkie jakieś, chyba na hard zagram bo boje się że normal to też dla mnie będzie za mały czelendż
This site uses cookies to enhance your experience.