Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 18 of 29

a jak to się robi? Te losowania itd? Pytam z ciekawości.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

wrazie w napisz do supportu outofsightgames ja tak też miałem że kupiłem gre i niedostałęm maila ale
to było zaraz po premierze więc wtedy z tego co słyszałem to serwery padały i musiało to się oprzeć o
support ale już jest wszystko w pożądeczku

Haha, mnie się udało. Dzięki mojej koleżance miałem grę dosłowenie 4 minuty od premiery :). Ale pobieranie
mnie się korkowało, jeden z userów pamięta mój rage.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

normalnie, kupujesz totolotka, i czekasz na losowania a może wygrasz

Pates, czy ty kiedy kolwiek czytasz jakiekolwiek posty na audio games forum?
A ty Balteam posprzedawaj equipmentu, to ci trochę kasy przybędzie.
Senter San

żatko i tylko z kilku tematów.

no, jak powiedzieliście z 2 dni temu jak sprzedawać, to nawet mam nadmiar kasy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

to dobrze, przyda ci się

@Pates. Ehh, pisałem o audiogames, tak trudno jest wklepać adres i poczytać? Załamujecie mnie ludzie, na prawdę.
Już się nie da.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

hmmm, audiogames nie działa, przynajmniej większość czasu mi nie działało, no i nie chce mi się czytać
z forum kilkuset postów, także pozatym, że Pates za dużo się pytasz o szczeguły, to ogólnie nie dziwie
się, że tego nie czytasz;D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ja też nie czytam. Albo bardzo żatko.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

A ja czytam zawsze, ale omijam spoilery szerokim łukiem. To nie chdozi o to czy ktoś czyta czy nie, tylko
o to, że niektórzy zdają się nie posiadać zmysłu poznawczego.
Płakać mi się chce jak patrzę na niektóre posty patesa.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

no to takie zboczenie z tematu czemu nie działa audiogames.net? od połowy grudnia nie działa mi forum
i strona, jak wygoogluje forum to jeszcze tytóły nowych wontków zobaczę, ale jak wchodze w jakiś to jest
błąd.

to dziwne bo mi forum działało i działa bez problemu może jakiś mądry antywirus ci blokuje stronę

hmhmhm, na operze działa na mozilli wyskakuje błąd
Error 524 Ray ID: 3e783bb5138b40d0 • 2018-02-03 20:46:59 UTC
A timeout occurred
You
Browser
Working
Hamburg
Cloudflare
Working
audiogames.net
Host
Error
What happened?
The origin web server timed out responding to this request.
What can I do?
If you're a visitor of this website:
Please try again in a few minutes.
If you're the owner of this website:
The connection to the origin web server was made, but the origin web server timed out before responding. The likely cause is an overloaded background task, database or application, stressing the resources on your web server. To resolve, please work with your hosting provider or web development team to free up resources for your database or overloaded application. Additional troubleshooting information here.
Cloudflare Ray ID: 3e783bb5138b40d0 • Your IP: 37.47.138.99 • Performance & security by Cloudflare

no to masz coś co ci blokuje, bo u mnie na mozilli działa, opery nie używam, na chrome też działa

Jak tą grę kupić. Wchodzę na stronę i co dalej? ile dokładnie ona kosztuje na złotówki?

około 70 zł to już musisz sobie przeliczyć.
Co do kupna to to musisz mieć konto na stronie blindgamers.com, radzę je założyć przed zakupem.
Następnie po założeniu tam konta wchodzisz na outofsightgames.com i wybierasz opcję która mniej więcej
nazywa się purchase a heroes call..
Po tej czynności wpisujesz maila, którego użyłeś do założenia konta na blindgamers.com i wybierasz purchase
via paypall.
Po wybraniu tego przycisku zostaniesz przekierowany do strony paypalla, gdzie wybierasz że chcesz dokonać
zakupu poprzez konto paypall, które warto mieć albo zapłatę kartą.
Wybierasz to co chcesz potwierdzasz transakcje, no i czekasz na maila.
Powinieneś dostać dwa maile, jeden który będzie potwierdzeniem zakupu od paypalla a drugi od firmy outofsight
games z podziękowaniem za wsparcie i zakup.
Ponoć jeżeli nie założysz konta na blindgamers.com to po podaniu maila jeżeli ten mail nie ma konta to
dostaniesz link z możliwością jego uttworzenia.
Jednak ja bym radził abyś utworzył konto przed zakupem gry.
W tym mailu powinieneś również dostać linka z z którego pobierzesz grę w formacie .zip. Gra ma coś około
1 gb.
Potem już tylko w grze wybieramy opcję unlock the game i wpisujemy nasze dane do naszego konta na utworzonego
na blindgamers i gotowe.
W razie problemów kontaktuj się ze wsparciem pod adresem support@outofsightgames.com

Po tem zostaniesz przekierowany na

ok dzięki.

A może ktoś mi nawigację wyjaśnić bo próboję w tawernie się odnaleźć, ale jakoś nie ogarniam jak się
nawigować.