Radio internetowe

Radio dht

Założony przez denis333 118 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 2 z 6

Taki typowy w stylu Clubbasse.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Hmmm dobra. Chyba wiem o który ci chodzi. Jeśli go posiadam, to ci prześle. ALe to jest chyba remix alexa
K.

Alexa K- ciekawe. Obstawiałem, że raczej samych Clubbasse, lub ewentualnie dja noysera. Chociaż nie- znając
Noysera był by bardziej przekompinowany.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Akurat clubbasse nie zrobili remixu sasha. A noiserra to mi brakuje na scenie. Co gość robił z samplami,
to było po prostu piękne. Aż chyba kiedyś zagram na jakiejś audycji.

Co racja to racja. Zajebiscie sie muza bawil. Mi sie chyba najbardziej podobala przerobka Belindy Caroline
heven cos tam. Tytulu nie pamietam dokladnie.

Nigdzie nie widzę takiego remixu Alexa K. Możesz podać dokładny tytuł?

Eee, panowie, może by tak na priv? :)

A czemuż to? Wątek o radiu dht, o muzyce granej w tym że radiu... Malusieńkie offtopiki są wręcz wskazane
:) wracając: @łysy: U siebie tego ne znalazłem, ale jak coś podłapię w internecie to podrzuce linka na
prv.
Swoją drogą dzisiaj czwartek. I jak prawie co czwartek zapraszam was po godzinie 18 na audycję chilling
generation! Śmiało piszcie co byście chcieli usłyszeć. Wszystko po za rockiem i muzyką klasyczną jest
dopuszczalne. No dobra... Folku też raczej nie przepchniemy Chyba, że ten niszowy w postaci polskiego
discopolo ;)

Jeśli możesz to zagraj proszę C Block So Strung Out Ibiza Deep Summer Remix 2015

Nie ma problemu. W drugiej godzinie postaram się o kącik deep houseowy.

Informacja dla wszystkich, którzy zauważyli playlistę tóż po newsach: miałem małe problemy z internetem. Teraz jest wszystko ok, tak więc zapraszam na dwie godziny jazdy ze mną i audycją chilling generation

Denis- dzięki za nutę i dedykację. I to przejście w Joy kiti konti też dobrze wykompinowałeś. I szacun
za Dj-disco. Do prawdy nie wiem skąt ty to chłopie wygrzebałeś, ale spoko. A propo Pulsedrivera- możesz
zagrać za tydzień już dawno zapomnianą Cambodię? Jeszcze jak dasz radę to może coś Westbama, lub Qucksilvera?
I może znajdź jeszcze Atb Killer 2000? No i wspomnianego wcześniej Noysera, albo Aliena Driver. Możesz
jeszcze zapodać Bass Andre 15 Baniek i Benassibros Hit my heart.

Pytałeś kto pamięta Barakudę, a ja tego samego tylko w normalnej wersji słuchałem godzinę wcześniej.

Naprawdę chciałem w przyszłym tygodniu zagrać trochę nowości. ALe przy was, a zwłaszcza przy tobie się nie da hehe. No ale do klasyków szacunek mieć trzeba, i jak najbardziej postaram się coś wykombinować. CO do dj disco: Strasznie lubię ten kawałek i ogólnie czasy, gdzie to hardhouse był głównie wydawany na winylach. Szukam stomp your feet w wersji extended, i jakoś cholera nie mogę nigdzie znaleźć. Jak się wkurzę, to przepłacając sporo kupię na discoxie winyl, zapłacę kolejną kasę kumplowi za dobre zgranie, a potem będę zadowolony z całego singla ;)

Czekaj czekaj- to nie musi być na najbliższą, tylko np- na następną lub jak ci tam wygodnie. Ja tylko
zasugerowałem co chciał bym usłyszeć, ale nie koniecznie na następną audycję. Jak dla mnie nowości zwłaszcza
jak masz jakieś dobre jak najbardziej mogą być.

Dzisiaj niestety nie miałem okazji posłuchać. Zbyt późno się dowiedziałem.

A j zbyt późno wtedy napisałem.

Michael- a co to- dzisiaj audycji nie było?