A no nie było nie było. Jestem chwilowo po za domem, to też kontrolera ze sobą nie posiadam. Ale spokojnie,
w ten czwartek audycja się odbędzie.
Ok- czekam z niecierpliwością, ale w czwartek muza też była dobra.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Aż jestem ciekaw, czy ktoś mnie zastąpił, czy grał automat.
Napewno grał automat.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A dzisiaj Denisie Chilling Generation bedzie? BTW ja moge zaprosic na moje 2 programy, "Mikro Misz-masz w piatki od 18 do 20, czyli program z muzyka rozna, oraz w niedziele od 15 do 17 na program "Muzyczna Brytwanna, w ktorym gram nowe utwory, ale nie tylko.
Sorry za brak polskich znakow, ale w szkole nie ma polskiego ukladu klawiatury :D.
Już po godzinie 18:00 zapraszam was na kolejne wydanie audycji chilling generation! Mam nadzieję, że moc klasyków, jak i świeżość nowości prezentowanych w drugiej godzinie audycji przypadnie wam do gustu. Zachęcam do kontaktu na żywo po przez naszą stronę facebookową:
m.facebook.com/radiodht
No i niestety z przykrością informuję, że audycji dzisiaj, i chyba przez najbliższy czas w ogóle nie
będzie. Padł sprzęt, z którego grałem, i obecnie myślę co z tym fantem dalej zrobić. Ps. Lepiej dzisiaj
ze mną nie zadzierać, bo jestem bardziej, niż wkurzony.
ojjj a akurat dziś mogę słuchac :D, zdarza się, mnie też coś dziś komputer i serwer nie lubią, złosliwość
rzeczy martwych niestety.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
A ja ciebie Grzesiu słuchałem popołódniami jak miałem czas. I dobrze grasz. Oby tak dalej.
Kurcze. U mnie to wygląda na grubszy problem sprzętowy. Tak że audycji chyba nie będzie przez dłuższy
czas. Skończy się na kupnie nowego kontrolera.
To daj tutaj znać kiedy będzie, bo dzisiaj znowu grał automat i muza była średnia, ale zależy mi na jednym
kawałku, który nie wiedzieć czemu macie jako nówkę, a ma dobre kilkanaście lat. Chodzi o utworek w stylu
Alicedjej Better of alone tylko w takim małym trance remixie. Zaczyna się słowami- Today the sunny shining.
Podaj mi mniej więcej o której godzinie to mogło lecieć?
Jakoś chwilę po 19.
Jeszcze jedno pytanko- czemu macie wiadomości ze stanów?
Kasa, kasa, i jeszcze raz kasa. Gdybym ja tym zarządzał, to bym w ogóle te wiadomości usunął. Ale niestety
koledzy się uparli, i takoż one są po amerykańsku. Tam nie wiem do końca, po jakiego grzyba. nigdy nie
byłem tego zwolennikiem.
No- one pasują do tego radia jak pięść do nosa. Jeśli już coś to ewentualnie mogły być jakieś krótkie
newsy dotyczące imprez w Polsce etc, ale jak dla mnie w ogóle by mogło nie być żadnych wiadomości.
Dzięki :), jak to ja zawsze mówię - staram się. --Cytat (łysy:
A ja ciebie Grzesiu słuchałem popołódniami jak miałem czas. I dobrze grasz. Oby tak dalej.
-- Koniec Cytatu
A dzisiaj tzn wczoraj miałem przyjemność poprowadzić program "Happy Night".
Handsupy grał i nietylko, hhc ale takie typowe i ogólnie tego typu gatunki.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P